2021 január 27. szerda, Angelika, Angyalka napja van

Felhasználónév:
Jelszó:
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!

A Sütemény Receptek hirdetése. - kérdések - válasz - felelet - leggyakoribb - válaszok - felel - gyakran - gyakori - ismétlés - válaszol
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Egészség kategória

Megosztás

A Dettol, Hiclean, Sanytol és a Bradolife kórházi vagy ipari kézfertőtlenítők? A DM és az Aldi üzleteiben milyen kézfertőtlenítő gél (zselé), szappan kapható lehetőleg 50ml kiszerelésben és van-e hozzá adagoló? Készíthető -e házilag kézfertőtlenítő spray vagy kendő és milyen ezek helyes használata? Melyik oldalakon van kézfertőtlenítő teszt illetve árgép?

A gyógyszertárban is lehetséges a beszerzése automata szenzoros, infrás (érintésmentes, érintés nélküli - érzékelős), álló (állványos adagoló) valamint falra szerelhető kézfertőtlenítő állomás, eszköz, készülék, berendezéseknek?
Hogyan lehetséges kézfertőtlenítő készítése - gyártása házilag - denaturált szesz és levendula felhasználásával víz nélkül? Ilyenkor hol szerezhető be hozzá tartó, tartály?
Hol kapható Magyarországon (Dunakeszi, Zalaegerszeg, Győr, Nyíregyháza) olcsón, bio (ÖKO) bőr- és kézfertőtlenítő folyadék, szappan, permet érzékeny bőrre? Ingyenes-e a szállítás családi csomag (pl. 5l / flakon, vagy több literes) vagy nagy kiszerelés esetében, és hány Ft-tól lehetséges az előrendelés? Lehetséges ezek forgalmazása egy drogéria, webshop, patika számára; kikerülhet minden ilyen üzletbe? Mennyi van ezekből raktáron, készleten?
Ártalmas lehet-e az újszülött babáknak, gyerekeknek valamint terhesen a kézfertőtlenítő szerek használata? Feltünteti ezeket a biztonsági adatlap, leírás; vagy csak az összetétele (összetevők, összetevői), a lejárata, a helyes használata és hogy mire jó szerepelnek rajta?
Minden cég számára szükséges a kézfertőtlenítő gyártás engedélyezése? A NÉBIH mellett kinek a feladata a cégek ellenőrzése? Volt már olyan, hogy egy adott kézfertőtlenítő visszahívása mellett döntött volna egy hivatal? Milyen ikon - piktogram (rajz) kell, hogy szerepeljen minden gyártótól származó kézfertőtlenítőkön? Mi a water jel egy kézfertőtlenítő címke esetében?
Lehet-e egy kézfertőtlenítő hatástalan, illetve mi a műköröm hátránya egy kézfertőtlenítő használata során?
Mennyire szükséges valamilyen kézfertőtlenítő használata egy irodába vagy óvodába?
Honnan lehetséges online rendelés nagy tételben nagyker áron?
Az Auchan, a Tesco, az Aldi, a Spar, az Ázsia center, az Interspar, a Rossmann, a Coop, a Penny, a DM, a Praktiker, a Dechatlon, az Oriflame, a Lidl, az OBI, a Müller és a Metro üzleteiben milyen áron van eladó alkoholos, zselés (gél), utántöltős, pumpás - nyomós kézfertőtlenítő illetve folyékony szappan, hab, tabletta, nedves törlőkendő, kézmosó koncentrátum?
Az Emag, a Vatera, az Edigital, a Gremstar, az Extreme digital, az index, a Krémmánia és a Jófogás mellett van még olyan webáruház ahonnan lehetséges a vásárlás illetve rendelhető utazáshoz ultrahangos kézfertőtlenítő valamint tok? Használnak ezek a cégek hagyományos hirdetési formákat is pl. tábla, vagy plakát?
A Bardolife, Crystal sept, Brendon, Virucid, Balea, Ultra sol, Cien, Tork, Crystal nails, Sanytol, Clarasept, Rextra, Clear hand, Wolf, Caola, Zazu, Dettol, Pingvin, Doterra, Purell, Diamond nails, Pure, Higeen, Octenisept, Hiclean, Naturland, Isiana, Notino, Inno sept, Mall, Jimjams spray, Msds, Just, és a MOL hygi fluid 2l kézfertőtlenítő márkák mennyire jók illetve melyik közülük a legjobb? Ezek orvosi, élelmiszeripari, magisztrális, ipari- üzemi vagy kórházi kézfertőtlenítők?
Hol van valamilyen árgép, árukereső, vagy lista ahol lehetséges az egyes kézfertőtlenítők összehasonlítása?
Az import kézfertőtlenítőkre milyen ÁFA vonatkozik; és ír-e arról a Wikipédia, hogy mi az a vámtarifaszám?

A kérdést feltette: Charlos              2020-04-18 00:17:05 -kor     


Válaszok a(z) A Dettol, Hiclean, Sanytol és a Bradolife kórházi vagy ipari kézfertőtlenítők? A DM és az Aldi üzleteiben milyen kézfertőtlenítő gél (zselé), szappan kapható lehetőleg 50ml kiszerelésben és van-e hozzá adagoló? Készíthető -e házilag kézfertőtlenítő spray vagy kendő és milyen ezek helyes használata? Melyik oldalakon van kézfertőtlenítő teszt illetve árgép? kérdésre

Szuper olcsó kézfertőtlenítőt dobott piacra a MOL!

Az új termékek receptúrája az WHO ajánlása alapján készült, amelyeket a Nemzeti Népegészségügyi Központ a helyzetre való tekintettel rekordgyorsasággal vizsgált be és hagyott jóvá.

Itthon hetek óta hiánycikknek számít a kézfertőtlenítő, éppen ezért múlt héten az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy mostantól a MOL is átáll ezek gyártására. Meg is érkeztek a patikákba, 100 grammos kiszerelésben. A koronavírus elleni védekezés érdekében a Mol megkezdte a Magyarországon hiánycikknek számító kéz- és felületfertőtlenítő termékek gyártását, a vállalatcsoporthoz tartozó és kenőanyagok gyártásával foglalkozó Mol Lub Kft. mindössze két hét alatt állította át almásfüzitői üzemének egyik, korábban szélvédőfolyadékot készítő gyártósorát - közölte a társaság múlt héten az MTI-vel.

A 100 grammos termék ára 186 forint - számolt be róla a Pénzcentrum.

1/1         A választ írta: Chimichanga          2020-04-18 21:28:16 -kor     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakori - felelet - válaszol - válaszok - ismétlés - gyakran - felel - leggyakoribb - válasz - kérdések
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Windows | Kapcsolat | Office | MP3 | Sitemap | Online | Google | E-mail | Audio | USB | Pendrive | Referenciák