2020 szeptember. 28. hétfő, Vencel napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszol - ismétlés - kérdések - leggyakoribb - válasz - felelet - válaszok - felel - gyakran - gyakori
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Autó - motor kategória

Mennyi a büntetés, ha nyári gumit használok télen; milyen a téli gumiban az ideális - előírt guminyomás és mintázat; és mi a váltóméret jelölése?

Mikortól kötelező a nyári gumi cseréje télire - illetve fordítva; mik a helyes nyári - téli gumi használat előnyei és mennyivel nő meg így a gumik élettartama, csökken-e esetleg az üzemanyag fogyasztás és a zajszint?

Van-e olyan gumifajta, ami téli és nyári is egyben, így nem szükséges annak lecserélése; illetve lehetséges-e egyszerre a téli és a nyári gumi használata, úgy hogy a téli van elöl, a nyári pedig hátul (vagy fordítva), vagy pedig veszélyes vegyesen használni a téli és a nyári gumikat?

Mi a téli és a nyári gumik közötti legnagyobb különbség a forgásirány, a Dot szám, a gyári profilmélység, azok összetétele, a gyártási év, a nyomás és azok egyéb jellemzői közül; illetve mi a minimális profilmélység egy téli, illetve egy nyári gumi esetében, és milyen azok ideális tárolása?

Hol van valamilyen árgép, illetve árukereső - összehasonlító oldal, ahol lehetséges a téli gumi árak online összehasonlítása, hogy az eladó téli gumik közül könnyen megtaláljam a nekem megfelelő téli gumit a legjobb áron azaz a legolcsóbban?

Hol vannak olyan oldalak, ahol megtalálható valamilyen, a téli gumikkal kapcsolatos értékelés, teszt?

Hol van olyan webshop - webáruház ahol lehetséges az online vásárlás, rendelés a használt, az új és az újszerű téli gumik esetében egyaránt, és van valamilyen házhozszállítás is?
Ilyen oldal, webshop - webáruház pl. az OLX?
Mennyi a felrakás ára szereléssel együtt egy Suzuki Swiftre, vagy egy Nissan Micra esetében; és mennyire üzemanyag takarékos ez a két típus?

Hol van még valamilyen akció - kiárusítás, ahol olcsón megvásárolhatóak az utolsó darabok a téli gumikból és esetleg ingyenes az átszerelés Magyarország nagyobb városai tekintetében (Budapest, Zugló, Csepel, Zalaegerszeg, Csorna, Veszprém, Debrecen, Újpest, Eger, Szolnok, Érd, Szombathely, Győr, Szeged, Gyöngyös, Székesfehérvár, Kecskemét, Pécs, Kaposvár, Óbuda, Lurdy Ház, Nyíregyháza, Miskolc)?

A Continental, Yokohama, Dunlop, Uniroyal, Debica, Yarisra, Q7, Good Year, Qashqai, Infinity, Pirelli, Michelin, Nokia márkák közül mi azok legnagyobb különbsége, használhatóak-e felnivel (lemezfelni illetve alufelni), van-e köztük valamilyen méretkülönbség, és van-e köztük olyan, amelyik peremvédős is egyben?
Van valahol olyan fórum, ahol vannak ezekkel kapcsolatos vélemények?

Ausztria esetében mikor van a téli gumiról nyárira (illetve fordítva) való átváltás ideje?

Ír arról valamit a Wikipédia, hogy mi az R13, R14, R15 jelölések jelentése, és hogy még milyen további jelzés szerepelhet egy téli illetve nyári gumin; és be van-e azok árába is építve valamilyen út díj?

A kérdést feltette: Zombi89              2017-02-24 17:15:59 -kor     


Válaszok a(z) Mennyi a büntetés, ha nyári gumit használok télen; milyen a téli gumiban az ideális - előírt guminyomás és mintázat; és mi a váltóméret jelölése? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszok - leggyakoribb - válasz - ismétlés - felelet - gyakran - felel - válaszol - kérdések - gyakori
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Internet | Windows | Főoldal | Modem | Audio | Webáruház | PPS Világ | ADSL | Google | Pendrive | IT Szótár | Bit