2020 január 26. vasárnap, Vanda, Paula, Titanilla napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - leggyakoribb - gyakran - válasz - felelet - kérdések - gyakori - ismétlés - válaszok - válaszol - felel
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - felel - gyakori - felelet - válaszok - leggyakoribb - válasz - kérdések - gyakran - válaszol - ismétlés
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Utazás - turizmus kategória

Milyen az időjárás ilyenkor télen a Kanári szigeteken, mennyire ideális az egy nyaralás szempontjából?

Milyen a Kanári szigetek éghajlata illetve milyen ott az időjárás ilyenkor télen (decemberben és januárban) valamint ősszel októberben; és mennyi ott a decemberi - januári, valamint az októberi átlaghőmérséklet, valamint a vízhőmérséklet?

Milyen all inclusive, illetve last minute, fapados azaz olcsón elérhető családi utak vannak a Kanári szigetekre budapesti indulással; és hány óra repülővel a repülőút azaz mennyi a repülési idő, valamint a repülőjegy ára és hány repülőtér van a Kanári szigeteken?
A repülőn kívül még mivel lehetséges az utazás a Kanári szigetekre; illetve van-e oda charter járat?

Mik a beutazási feltételek a Kanári szigetekre, mennyire hasonlít az az Európai Unióéhoz, lehetséges az egyszerűen személyi igazolvánnyal, vagy kell hozzá útlevél; illetve szükséges-e a Kanári szigetekre valamilyen védőoltás?

Milyen szállás lehetőségek vannak a Kanári szigeteken pl. apartman és milyenek ott az árak, van-e aquapark, disco, csúszdapark és bevihető-e kutya; illetve vannak-e a Kanári szigeteken eladó ingatlanok, üdülési jog?

Milyen a Kanári szigetek élővilága azaz állatvilága, van-e ott cápa, gyík, csótány; mik a Kanári szigetek legjellegzetesebb gyümölcsei?

A búvárkodás és a delfinekkel való úszás mellett még milyen programok - érdekességek vannak a Kanári szigeteken?

Tenerife, Lanzarote, Puerto Rico mellett még mik a Kanári szigetek további városai, és mi a Kanári szigetek fővárosa; valamint annak szigetei melyik óceán részei?
Mi a Kanári szigetek legszebb része, milyen látnivalók vannak ott, és miről kapta a nevét, honnan származik az elnevezése?

Van valamilyen blog vagy fórum, ahol olvashatok olyan dolgokról - akár angolul - hogy milyen állás- munkalehetőség van a Kanári szigeteken, hogy milyen a Kanári szigetek zászlója és mi neki a jelentése, hogy milyen üzletek vannak a Kanári szigeteken, hogy iható-e ott a csapvíz és milyen a gasztrónomia, hogy mennyi az időeltolódás a Kanári szigeteken Magyarországhoz képest,azaz mennyi ott a pontos idő, hogy kik a Kanári szigetek őslakosai, mi a pénzneme; és hogy az őslakói körében szokás-e az olyan ünnepek megtartása, mint a karácsony, vagy a szilveszter?

Hol vannak vélemények arról, hogy mennyire bonyolult dolog egy esküvő megszervezése a Kanári szigeteken, érdemes-e bele vágni?

A Google térkép mellett még hol érhető el a Kanári szigetek térképe; illetve van valamilyen online útikönyv, amiben egyaránt szerepelne az úti célok mellett valamilyen útleírás a Kanári szigetekről?

Mennyire ideális időszak az őszi szünet egy utazásra a Kanári szigetekre, hogyha gyerekekkel szeretnénk oda menni; és Wizzair valamint a Weather társaságok összehasonlítása esetén ki melyiket ajánlja és miért?

A Youtube-on vannak webkamera képek a Kanári szigetekről; illetve mit ír a fenti kérdésekről a Wiki?

A kérdést feltette: jdjdosd              2017-02-14 21:22:01 -kor     


Válaszok a(z) Milyen az időjárás ilyenkor télen a Kanári szigeteken, mennyire ideális az egy nyaralás szempontjából? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - kérdések - leggyakoribb - felel - válaszok - gyakori - felelet - válasz - válaszol - gyakran - ismétlés
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakori - ismétlés - válasz - felel - leggyakoribb - gyakran - válaszok - felelet - kérdések - válaszol
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


WiFi | E-mail | Router | Driver | Microsoft (MS) | XP | E-mail | Google | Kapcsolat | Magunkról | Online | PPS Világ