2020 október 25. vasárnap, Blanka, Bianka napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - kérdések - válasz - ismétlés - leggyakoribb - válaszol - gyakori - felelet - gyakran - felel - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Webáruházak kategória

Lehetséges valamilyen wbáruházból, webshop-ból adventi koszorú és gyertya online rendelése?

Lehetséges még valamilyen webshop-ból vagy webáruházból adventi koszorú - illetve az alap készítése során felhasznált alapanyagok (csipkebogyó, díszek, fahéj) - és gyertya online rendelése?
Mi eredetileg az adventi koszorú alapjának az örökzöldje; és készíthetjük-e az alapot ahelyett borostyánból, WC papír gurigából, cukorból, vesszőből, dióból, tobozból, fából, pattogatott kukoricából, vagy esetleg újrahasznosított papírból?
Mennyire divat, trend mostanában az olyan csináld magad adventi koszorú készítés és vannak-e ezekhez hasznos ötletek, tippek a Femina magazinban; illetve hasznos videók a YouTube-on, ami bemutatná, hogy hogyan lehet otthon, lehetőleg olcsón adventi koszorút készíteni?
Az adventi koszorú díszítés történhet-e csipkével, esetleg jó-e hozzá az origami?
Találhatunk-e óriási adventi koszorút Bécsben, illetve Budapest, Nyíregyháza utcáin, illetve Újpesten az adventi vásárban és ott milyen árak (Ft) között lehetséges az adventi koszorú vásárlás?
A Wikipédia oldalán - vagy bármilyen más blog-on - olvashatok-e valamit arról, hogy mi az adventi koszorú és a négy (égő) gyertya jelentése, mikor történik az első gyertya gyújtása; illetve mi a helyes sorrend amiben történik az adventi gyertyák meggyújtása? Miért éppen három lila és egy rózsaszín az adventi koszorún a gyertyák színei; és szokás-e adventi koszorút készíteni egy, illetve más színű gyertyákkal esetleg gyertya nélkül? Miért éppen a harmadik gyertya a rózsaszín és a gyújtási sorrendben miért nem az az utolsó?
Mi volt az adventi koszorú (és gyertyák) őse, illetve ki miben látta eddig azok ősét és mi ezeknek a története?
Milyen adventi vers való az egyes gyertyák meggyújtásához; és elérhetőek-e ezek valamilyen nyomtatható formátumban is?
Szükséges-e az adventi koszorú rögzítése, hogyha üvegtálon szeretném azt elhelyezni; illetve ha azt is díszíteni szeretném, akkor hol lehetséges ahhoz üvegmatrica vásárlása?
Mennyire kell ahhoz angolul tudnom, hogy PC-re készítsek egy virtuális adventi koszorút valamilyen program segítségével?

A kérdést feltette: BringaDoki              2013-12-18 17:27:12 -kor     


Válaszok a(z) Lehetséges valamilyen wbáruházból, webshop-ból adventi koszorú és gyertya online rendelése? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!

A Sütemény Receptek hirdetése. - felelet - felel - gyakran - válaszol - válasz - leggyakoribb - gyakori - válaszok - kérdések - ismétlés
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Google | IT | Bit | Internet | ADSL | PPS Világ | Microsoft (MS) | Driver | Transmitter | E-mail | Sitemap | Facebook Borítóképek