2020 szeptember. 28. hétfő, Vencel napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - leggyakoribb - kérdések - felelet - gyakran - válaszok - válaszol - válasz - ismétlés - gyakori - felel
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Kultúra - közösség kategória

Mi a húsvéti ünnepkör eredete valamint mik annak jeles napjai, részei, szokásai a katolikus egyház valamint a néprajz hagyományai szerint; hogyan történik annak kiszámítása? Mit ír arról a Wikipédia, hogy milyen levesek lehetnek a húsvéti menü részei; és hogy hol érhető el valamilyen húsvéti vers lehetőleg PPT formátumban?

A húsvét hétfő és a virágvasárnap mellett milyen - más - részei vannak a keresztény (katolikus, református) egyházakban, valamint a zsidó vallásban; hogyan történik annak időpontja számítása, mik annak a napjai és mi a zárónapja; mi annak jelentése? Van valami összefüggés a tavaszi virágok és a virágvasárnap elnevezés között?
Mióta kívánunk áldott illetve kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek köszöntő képeslapok formájában? Hol találok ilyen - pl. cicás vagy éppen retro - képeslapokat GIF, PNG, PPS illetve PPT formátumban, valamint mozgó háttérképeket és hol vannak ezekhez való idézetek, versek, jókívánságok, üzenetek, szövegek?
Milyen nemzeti szokásai, néprajzi hagyományai - népszokásai vannak a húsvéti ünnepkörnek Ausztriában és Németországban?
Milyen jellegzetes szokások vannak; illetve mik a húsvét huncut hagyományai Debrecen, Újpest, Győr és Nyíregyháza esetében?
Mióta fizetett, állami ünnep a húsvét; és ilyenkor hogyan alakul a nyitva tartás az olyan nagyobb üzletek esetében, mint az Aldi, a Tesco vagy a Spar, valamint a fitness termek?
Milyen ételek kerülhetnek a húsvéti asztalra azaz miből állhat a húsvéti ebéd; vannak-e jellegzetes húsvéti ételek pl. kalács, torták; hol vannak ezekhez receptek?
Hogyan zajlik a készülődés húsvétra egy óvodában: van a gyerekeknek valamilyen kifejezetten húsvéti jellegű mese; illetve az óvónőknek valamilyen óravázlat és további ötletek?
Mi a Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok mondat helyesírása azaz helyesen írva mindegyik szó nagybetűvel kezdődik?
Hol vannak olyan smsek, amikben a húsvét mellett a szerelem is jelen van, és amiket így elküldhetek a lányoknak húsvétra?
Milyen zene a húsvéti zsibbadás?

A kérdést feltette: lisajaster              2018-03-09 20:34:05 -kor     


Válaszok a(z) Mi a húsvéti ünnepkör eredete valamint mik annak jeles napjai, részei, szokásai a katolikus egyház valamint a néprajz hagyományai szerint; hogyan történik annak kiszámítása? Mit ír arról a Wikipédia, hogy milyen levesek lehetnek a húsvéti menü részei; és hogy hol érhető el valamilyen húsvéti vers lehetőleg PPT formátumban? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válasz - leggyakoribb - gyakran - gyakori - válaszol - felelet - kérdések - válaszok - felel - ismétlés
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Webáruház | Sitemap | Office | DivX | Magunkról | Google | Online | WiFi | Referenciák | Driver | Pendrive | Windows