2020 szeptember. 28. hétfő, Vencel napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!

A Sütemény Receptek hirdetése. - felelet - ismétlés - felel - leggyakoribb - gyakori - válasz - kérdések - válaszol - gyakran - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Utazás - turizmus kategória

Hol található meg, hogy mi a Húsvét szigetek kőszobrai és őslakói legendája, és hogy mi a kőszobrok neve, és hogyan lehetséges az oda utazás?

Hol van arról valami, hogy milyen érdekességek, látnivalók vannak még a Húsvét szigetek kőszobrai (kőfejek) mellett, amiknek - ha jól tudom - még most is tart a kiásása egy ásatás keretében?

Megoldódik-e a Húsvét szigetek rejtélye illetve titkai, ha kiásásra kerül a kőszobrok teste; és milyen további jegyek vannak a Húsvét szigeteken, amik annak a jelei, hogy valami köze lehetett Stonehenge-hez is?

Mikor volt a Húsvét szigetek felfedezése és alkonya; milyen katasztrófa lehetett az őslakosai pusztulása oka, és mi volt pontosan a Húsvét szigetek tragédiája?

Van valamilyen könyv (akár angolul is jó), ami letölthető pl. PPT formátumban vagy film pl. a Youtube-on, ami bemutatja, hogy mi a Húsvét szigetek története, milyen most annak állatvilága illetve élővilága, pénzneme, lakossága, éghajlata (azaz milyen az időjárás), van-e ott önkormányzat, repülőtér?

Hol található a Húsvét szigetek és mi annak pontos elhelyezkedése; melyik országhoz tartozik illetve jól tudom, hogy Chile az; és a Google Maps adatai alapján milyen messze található Budapest, Zalaegerszeg, Debrecen illetve Győr vonatkozásában és jelöli-e az a térképen?

Mennyibe kerül egy nyaralás a Húsvét szigeteken, ha gyerekkel együtt szeretnék odamenni, azaz a repülőjegy és a szállás; és van-e reptér a Húsvét szigeteken?
Vannak valahol olyan játékok, amiknek a keretében egy utazás nyerhető a Húsvét szigetekre?

Hol vannak a Húsvét szigetekről - webkamera - segítségével készített képek?

Mit ír arról a Wikipédia, hogy milyen cső van a Húsvét szigeteken, hogy mikor volt ott utoljára teljes napfogyatkozás, hogy milyen a zászlója és mi annak a jelentése, valamint, hogy ott is ünnep -e a húsvét és a karácsony?

A kérdést feltette: Zoli91              2017-03-27 22:56:29 -kor     


Válaszok a(z) Hol található meg, hogy mi a Húsvét szigetek kőszobrai és őslakói legendája, és hogy mi a kőszobrok neve, és hogyan lehetséges az oda utazás? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!

A Sütemény Receptek hirdetése. - leggyakoribb - gyakran - felelet - válaszol - kérdések - felel - gyakori - válasz - ismétlés - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Router | XP | Transmitter | PPS Világ | Driver | DivX | Weboldal Ajánlása | Bit | WiFi | Gyakori Kérdések | USB | Pendrive