2019 augusztus 18. vasárnap, Ilona napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - válasz - gyakran - felelet - gyakori - kérdések - válaszok - felel - ismétlés - leggyakoribb - válaszol
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakran - gyakori - felelet - felel - válaszol - kérdések - ismétlés - válasz - válaszok - leggyakoribb
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Egyéb kategória

A Youtube-on van olyan videó, hogy milyen projekt illetve témahét van az anyák napja megünneplésére az óvodában?

Van a Youtube-on olyan videó illetve óravázlat - óraterv, ami bemutatja, hogy milyen projekt alapján állítható össze anyák napjára egy témahét egy óvodai csoport számára?
Milyen előzetes foglalkozás van ilyenkor a gyerekeknek (pl. anyák napi ajándékok, üdvözlőlap készítése, dalok - énekek, gyermekversek tanulása)?

Mi lehet az anyák napi ünnepség lehetséges időpontja egy óvodában; és milyen óvodai - óvodás anyák napi műsorok állíthatóak össze az ovisoknak; eljátszható-e velük pl. egy színdarab?

Milyen dekoráció való anyák napjára egy óvodába, és milyen játékok vannak, amik közben elkészíthető az, illetve lehetséges a felkészülés a gyerekekkel az anyák napi műsorra?

A Citatum, az IMDB vagy a Canadahun oldalak valamelyikén vannak anyák napjára való gondolatok, versek, idézetek, színezők, köszöntő beszéd - üdvözlet, rajzok, levél akár németül is?

Milyen online lapok - újság van, ahonnan lehetséges anyák napjára valamilyen zene illetve gyerekdal letöltés és vannak letölthető képek, nyomtatható anyák napi meghívók és további ötletek, pl. hogy milyen lehet egy anyák napi csokor; és hogy lehet-e egyforma az édesanya és a nagymama csokra?

Weöres Sándor, Csanádi Imre és Wass Albert közül ki írta az Anyák Napja Előtt állunk, az Anyák Napja Reggelén, az Anyák Napja Elérkezett és az Anyák Napja Lesz kezdetű illetve című verseket?

Mennyire nemzetközi ünnep az anyák napja: megünneplik azt pl. Németországban, az USA-ban, Olaszországban, Szlovákiában vagy Romániában, mint nálunk, Magyarországon?

A templomokban anyák napján mennyire más az igehirdetés, vannak-e kifejezetten anyák napjára való áldások, vagy valamilyen anyák napi zsoltár?

Mit ír arról a Wikipédia, hogy mi az anyák napja eredete; és hogy egy Waldorf óvodában része-e az anyák napi műsornak valamilyen zenés élettörténet előadása - bemutatása?

A kérdést feltette: Jucsu              2017-05-02 22:24:10 -kor     


Válaszok a(z) A Youtube-on van olyan videó, hogy milyen projekt illetve témahét van az anyák napja megünneplésére az óvodában? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - kérdések - leggyakoribb - válaszol - gyakori - ismétlés - gyakran - felel - válasz - felelet - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakori - válaszol - ismétlés - válasz - válaszok - leggyakoribb - felel - gyakran - felelet - kérdések
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Router | Audio | Magunkról | Windows | XP | Modem | Szolgáltatásaink | Online | USB | Driver | Internet | IT Szótár