2020 augusztus 10. hétfő, Lőrinc napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!

A Sütemény Receptek hirdetése. - felel - leggyakoribb - kérdések - válaszok - válasz - gyakori - válaszol - ismétlés - felelet - gyakran
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Egyéb kategória

Dukai Regina hivatalos Facebook oldala mellett hol van még valamilyen fanclub; és hol található meg a róla elnevezett Fashion divat, valamint az, hogy barátnője-e Debreceni Zita?

Dukai Regina hivatalos Facebook oldala mellett pl. Youtube, Instagram, Webstagram, Iphneogram, Wiki, Sztárlexikon, Twitter oldalakon is megtalálhatóak legismertebb dalai (Álmodom, Papa Jó Te Vagy Az, Befogom A Szám, No End, Csak Szeress Vagy Menj Tovább, Most Már, Dream Of My Life, Lightyears, Garázsvásár) és azok videoklipjei, dalszövegei; valamint a legújabb száma és annak klipje, valamint további videók, interjúk?

A Dukai Regináról elnevezett Fashion divat tartalmaz-e olyan elemeket - kiegészítőket, mint pl. csizma, nyaklánc, gyűrű, napszemüveg, karkötő és van-e neki saját üzlete?

Van valamilyen webshop, mint pl. a My Love Shop, ahonnan Dukai Regina öltözködne; illetve az öltözködése alapján a Nike-n kívül még milyen márkákat kedvelhet;?

Van Dukai Reginának valamilyen blogja, amiből megismerhető a családja pl. hogy van-e neki gyereke, testvére (öccse, akinek Zsolt lenne a keresztneve); illetve kiderül, hogy milyen betegsége volt neki, mi a személyes elérhetősége, hogy valóban Ivett neki a második keresztneve, hogy mennyi a kora és a magassága, mi neki a kedvenc parfümje, órája; hogy melyik volt a legemlékezetesebb nyaralása, hogy mi neki az öltözködési stílusa és az alapján tényleg hasonlít-e Marilyn Monroe-hoz; hogy a csukló tattoo-n kívül van-e még neki tetoválása; hogy mi neki a végzettsége és hogy valóban zsidó-e?

Hol található Dukai Regináról valamilyen életrajz illetve önéletrajz?

Igaz, hogy Dukai Regina és régi pasija szakítottak, és most új szerelme van neki? Ki volt a régi barátja illetve ki az új párja Árvai László, Zippy, Feczesin Róbert és Lirycs küzül; illetve melyikük tűnt fel a Sztárban Sztár műsorában is?
Mennyire adja, tükrözi vissza Dukai Regina új zenéje a szakítást illetve az új szerelmet?

Látható volt Dukai Regina lakása a Pimasz Úr Beköltözik illetve a Vacsoracsata című műsorokban; és hol található meg ez utóbbiban elkészített kukorica levese receptje?

Igaz, hogy Dukai Regina napi edzése külön diéta és edzésterv alapján történik, aminek a jóga az alapja?

A kérdést feltette: Claire              2016-08-11 23:12:14 -kor     


Válaszok a(z) Dukai Regina hivatalos Facebook oldala mellett hol van még valamilyen fanclub; és hol található meg a róla elnevezett Fashion divat, valamint az, hogy barátnője-e Debreceni Zita? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válasz - válaszol - leggyakoribb - gyakran - kérdések - gyakori - felelet - ismétlés - felel - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Főoldal | Pendrive | IT | Modem | DivX | Magunkról | Office | PPS Világ | Webáruház | Bit | Referenciák | XP