2020 szeptember. 28. hétfő, Vencel napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!

A Sütemény Receptek hirdetése. - felel - válaszol - válaszok - gyakran - ismétlés - leggyakoribb - felelet - gyakori - válasz - kérdések
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Kultúra - közösség kategória

Mik azok az adventi versek, amik akár még egy polgármester számára írt köszöntő beszédek része is lehet?

Mik azok az adventi versek, dalok azaz dalszövegek, idézetek amiknek lehetséges a használata egy ünnepi, adventi gyertyagyújtás alkalmából elmondott rövid beszédnek?

Illik-e a férfiaknak adventi köszöntőket mondani a nőknek különös képen édesanyámnak vagy a lányomnak, esetleg az öcsémnek; továbbá szokás-e a halottaknak ilyenkor külön gyertyát gyújtani?

A Wiki oldalán van arról valami, hogy a Youtube mellett hol vannak még adventi zenék, illetve, hogy mettől meddig terjed az adventi idő és hogy mi az advent eredeti jelentése?

Milyen olcsón elérhető adventi utak vannak, és van-e olyan webáruház ahonnan lehetséges online is a jegyek vásárlása és milyenek ilyen esetben az árak?

Van valamilyen állás lehetőség pl. eladó az adventi időszakban Miskolc illetve Nyíregyháza esetében?

Melyik az a névnap az adventi időszakban, ami a legismertebb, legelterjedtebb, amihez a legtöbb szokás, hiedelem babona kötődik?

Van-e valahol olyan óvoda illetve önkormányzat, ahol lenne valamilyen adventtal kapcsolatos külön óra a gyerekeknek?

Kik azok az ismertebb írók - költők, akiknek vannak adventtal kapcsolatos alkotásaik is és a Csaba, Zsófia vagy éppen a László keresztnevet viselik? Jelent meg valamilyen munkájuk idegen nyelvű fordításban is, pl. románul?

Milyen adventi - karácsonyi akciók vannak az IMDB vagy a UPC szervezésében, és mik az ezekből származó gazdasági eredmények?

A kérdést feltette: Nap85              2017-11-16 21:39:01 -kor     


Válaszok a(z) Mik azok az adventi versek, amik akár még egy polgármester számára írt köszöntő beszédek része is lehet? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - kérdések - válaszok - ismétlés - gyakori - felel - válaszol - felelet - válasz - leggyakoribb - gyakran
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Online | Magunkról | Router | Facebook Borítóképek | DivX | Szolgáltatásaink | Bit | Windows | E-mail | Transmitter | Internet | Webáruház