2015 március 30. hétfő, Zalán napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - gyakori - válasz - felel - gyakran - ismétlés - felelet - kérdések - leggyakoribb - válaszol - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - felelet - válaszol - kérdések - felel - ismétlés - válaszok - gyakran - leggyakoribb - gyakori - válasz
Húsvéti nyuszis, apró sütemények, zserbó és foszlós-, fonott-, mazsolás kalács receptek valamint további finom krémes sütik húsvétra!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 24


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán című sorozat mai (2015.03.11. 21:15) 114. rész, a jövő heti (2015.03.18. 21:15) 115.rész és az azt követő (2015.03.25. 21:15) 116. rész tartalma az alábbi a Holdpont.hu ismertetője alapján:

"A valide halála Dajét viseli meg talán a leginkább. Az idős asszony elajándékozza minden javát, és szolgálatba áll egy fogadósnál. Mikor Szümbül észreveszi őt a piacon, az asszony megkéri, hogy ne szóljon erről senkinek, de az aga mégis elmondja Hürrem szultánának, aki értetlenül fogadja a hírt.
Hatidzse hazatér vidékről, és rögtön egy levél fogadja, amelyben Hürrem megírja, hogy Ibrahimnak viszonya van valakivel, és hónapok óta hűtlen hozzá. Azt nem írja le, hogy kivel, csak felszólítja a szultánát, hogy menjen el egy adott címre. Hatidzse a leírást követve Nigar házánál találja magát."

"Hatidzse elviteti Nigart, miután kiderül, hogy terhes. Nigar váltig tagadja, hogy Ibrahim lenne a gyermek apja, azt állítja, hogy Naszuh efenditől állapotos. Hatidzse ezért elküld a Matrakosért, és kifaggatja.
Ibrahim hírt kap az efendiről, aki államuk közellensége, és Szulejmán parancsára rajta üt Edirnében. Ibrahim és a szultán abban a hiszemben vannak, hogy végeztek ellenségükkel, Naszuhhal.
Mahidevran segítséget kér Ibrahim pasától. Elmondja, hogy tetemes hitelt vett fel egy uzsorástól, és nem tudja miből visszafizetni. A pasa segítséget ígér neki."

"Hatidzse tudomást szerez Ibrahim és Nigar viszonyáról. Eleinte nem hisz abban, hogy létezne, még úgy sem, hogy Gülşah is tanúsítja a kapcsolatukat. Azonban amikor rákérdez a pasánál, a férfi is bevallja. A szultána ezek után úgy dönt, elválik tőle.
Szulejmán is megtudja, hogy Mahidevran túlzott költekezésbe esett, és kölcsönöket vett fel a hárem számlájára. Azzal pedig, hogy Mahidevran utasítására valaki Gülfem életére is tör, hogy ne jelentse ezt neki, betelik nála a pohár. Nem tűri tovább a szultána kihágásait, és megfosztja a tisztségétől. Helyére Hürremet nevezi ki."

119/119         A választ írta: Arti          2015-03-11 20:54:23 -kor

A Szulejmán című sorozat soron következő azaz a 112. részének (2015.02.25. 21:15) valamint a jövő heti 113. részének (2015.03.04. 21:15) a tartalma a Holdpont.hu ismertetője szerint majd a következőek lesznek.

"Musztafa arra kéri anyját, hogy tartson vele, de Mahidevrannak esze ágában sincs feladni a hatalmát.
Nigar és a pasa rájönnek, hogy valaki kihallgatta a bizalmas beszélgetésüket, és ezzel veszélybe kerülnek.
Gülşah újra meghallgatást kér Hürremnél, hogy elmondhassa a hírt, amit megtudott.
A pasa mindent elkövet, hogy eltávolítsa Nigart és megtalálja azt, aki ismeri a titkát.
A valide egészségi állapota újra rosszabbra fordul."

"Hürrem nagyszerű tervet eszel ki Mahidevran eltávolítására, ám Nigar váratlanul keresztülhúzza a számításait. Hatidzse megvetését fejezi ki, s újra Mahidevran mellé áll. A leleplezés miatt Szümbülnek el kell hagynia a palotát, ezért Hürremnek új bizalmasra van szüksége.
Ibrahim kénytelen elviselni, hogy Cselebi nem csak visszakapja régi tisztségét, hanem újabb kinevezéssel tetézik meg.
Mahidevran megkapja a hárem irányítását, és azonnal nekilát, hogy beköltözzön a valide lakrészébe, ami Hürremet érthetően bosszantja. Musztafa napokon belül indul a szandzsákba, ahová kedvenc ágyasát nem viheti, mert Máhidevran nem nézi jó szemmel a viszonyukat, és kitalálja, hogy Fatmára inkább neki van szüksége a hárem vezetéséhez."

118/119         A választ írta: Arika          2015-02-23 19:07:44 -kor

A Szulejmán holnapi (2015.02.11. 21:20) 110.részének valamint a jövő heti (2015.02.18. 21:15) 111.részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője szerint.

"A valide magához tér, de képtelen kapcsolatba lépni a környezetével, és nyaktól lefelé mozgásképtelen. A törvényeknek megfelelően az uralkodó Mahidevrant nevezi ki a hárem vezetőjének, amíg a valide felépül. Hürrem kétségbeesve tiltakozik, biztos benne, hogy őt és gyermekeit támadni fogják. Aggodalma beigazolódik, amikor Mahidevran minden lányt elküld mellőle, és Gül agát is sikerül eltávolítania. Hatidzse azonban közbelép. A birodalom a keleti hadjáratra készül, mert a díván gyűlése úgy határoz, csak így vethetnek véget az ottani lázongásoknak."

"Hürrem mindent elkövet, hogy Musztafa elhagyja a palotát. Ügyeskedése sikerrel jár, a herceget az uralkodó kinevezi bégnek. A törvények szerint a herceget anyja is köteles követni a kijelölt városba, ám Ibrahim közbelép.
Nigaron egyre jobban látszik, hogy állapotos, és csak idő kérdése, mikor derül fény a titkára.
A valide hosszú idõ után a gyógyulás jeleit mutatja, azonban továbbra is szótlan.
Szulejmán új kincstárnokot nevez ki a hárem élére, Gülfem asszonyt.
A halottnak hitt Gülşah felbukkan.
A szultáni seregek újabb hadjáratra készülnek."

117/119         A választ írta: Pisti          2015-02-10 21:24:37 -kor

A Szulejmán holnapi (2015.01.28. 21:20) 108. részének, valamint a jövő heti (2015.02.04. 21:20) 109. részének tartalma, illetve rövid ismertetője a Holdpont.hu szerint:

"A valide továbbra is beteg. Ibrahim hazatér külföldi útjáról. Hürrem terve, hogy Musztafát mielőbb a szandzsákba küldjék Mahidevrannal együtt, testet ölt. Öröme azonban korai, a szultána ugyanis elérheti, hogy ne kelljen a fiával mennie. Ibrahim szembesül a hírrel, hogy Nigár tőle állapotos. Ennek Gülşah is föltanúja lesz, aki csalódottságában és mellőzöttségében úgy dönt, inkább Hürremet szolgálná, mintsem Mahidevrant."

"Hürrem megkörnyékezi az uralkodót, és meggyőzi, hogy a valide felépüléséhez nélkülözhetetlen a száműzött Daje jelenléte. Így eléri, hogy az asszonyt visszahívják a palotába. Ibrahim mindent elkövet, hogy ne derüljön fény hűtlenségére. Gülşah azonban megtudta a pasa titkát. Ám mielőtt elmondhatná Hürremnek, megölik. Ibrahim meggyőzi Nigart, hogy mindenkinek az a legjobb, ha egy távoli birtokra utazik, de Daje óvatosságra inti, és Nigar ezúttal a nőre hallgat."

116/119         A választ írta: Ibi          2015-01-27 21:37:02 -kor

A Szulejmán című sorozat előző (2015.01.07. 21:05) 105. részének a tartalma, valamint a mostani, következő (2015.01.14. 21:15) 106. részének, és a jövő heti (2015.01.21. 21:20) 107. részének a tartalma, a Holdpont.hu oldal ismertetése szerint az alábbi.

"A Valide tudomást szerez Ibrahim és Nigar viszonyáról. A nagyasszony belebetegedik a hírbe, de elmondani a szultánnak nem tudja. Nigart előtte még bezáratja, de Gül aga megszökteti a palotából. Daje, aki Nigar házában tartózkodik, segít a menekülésében. Miután a valide betegsége miatt a hárem vezető nélkül marad, megkezdődik a találgatás, ki lépjen a helyére: Hürrem vagy Mahidevran? A szokások szerint utóbbit illetné meg a tisztség, ám Hürrem reménykedik az ő kinevezésében."

"A valide továbbra is beteg. A hír, hogy Ibrahim hűtlen volt Hatidzséhoz, teljesen letaglózza. Gülşah-ról kiderül, hogy ő felel a Daje asszonyt ért támadásért. Tettét még Mahidevran is megveti, ezért elparancsolja a palotából. Annak érdekében, hogy Nigar ne kerüljön bajba, Ibrahim elküldené őt a városból, ám a nő végül Daje asszony felismerésének köszönhetően - hogy Nigár elutaztatása egyenlő lenne a halálával - nem utazik el. Hürrem eléri, hogy Dajét visszahívják a palotába."

"A valide továbbra is beteg, és eszméletlen. Annak híre, hogy kitudódott számára Ibrahim és Nigar kapcsolata, végtelenül lesújtja. Szulejmán anyja állapota miatt Mahidevrant bízza meg a hárem irányításával, amivel alaposan megbolygatja a palotát. Hürrem teljesen kiborul emiatt, és számon kéri a szultánnál ezt a döntését, miután Mahidevran egyik első intézkedésével el akar távolítani minden eddig szolgálót a szultána mellől. Szulejmán szembesül egy jegyzőkönyvvel, melyben Ibrahim szultánnak kiáltja ki magát."

115/119         A választ írta: Life          2015-01-12 22:13:36 -kor    1   2   3   4   5   ... 24
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - gyakori - felel - felelet - leggyakoribb - ismétlés - gyakran - kérdések - válaszol - válasz - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - ismétlés - kérdések - leggyakoribb - gyakran - felelet - válasz - gyakori - válaszok - felel - válaszol
Húsvéti nyuszis, apró sütemények, zserbó és foszlós-, fonott-, mazsolás kalács receptek valamint további finom krémes sütik húsvétra!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Office | E-mail | Referenciák | Sitemap | Online | E-mail | IT Szótár | Kapcsolat | XP | Weboldal Ajánlása | WiFi | ADSL