2018 március 22. csütörtök, Beáta, Izolda, Lea napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - gyakori - kérdések - leggyakoribb - válaszok - felel - felelet - válasz - válaszol - ismétlés - gyakran
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszol - válasz - gyakori - felelet - válaszok - gyakran - felel - ismétlés - leggyakoribb - kérdések
Húsvéti nyuszis, apró sütemények, zserbó és foszlós-, fonott-, mazsolás kalács receptek valamint további finom krémes sütik húsvétra!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 38


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán holnap este (2018.03.21. 22:50) vagyis a 267. részének, valamint a jövő heti (2018.03.28. 22:55) 268. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Dzsahángír állapota tovább romlik, és a morfium rabjává válik. Állandó képzelődései kétségbe ejtik az uralkodót. Szelim arra kéri apját, hogy engedje haza a hadjáratról a fiát, különben belehal a fájdalmaiba vagy a túl sok morfiumba.
Bajazid kimegy a lázongó tömeg közé, hogy megfékezze a feldühödött embereket, akik Rüsztem halálát követelik Musztafa miatt.
Hürrem azonnal útnak indul, amikor tudomására jut Dzsahángír állapota."

"Dzsahángír és Musztafa halála annyira megrázza az uralkodót, hogy elvonul vezekelni. Hürrem is összeomlik, és annyira elkeseredik, hogy nem akar tovább élni. Bajazid forrong a dühtől, és Szelimet vádolja testvérei haláláért. Az ellentét közöttük még jobban elmélyül.
Nurbanu mindent elkövet, hogy Szelimet felrázza, és megszerzi Bajazid titkos levelét, amit Huridzsihannak írt."

189/189         A választ írta: Hope_Smile          2018-03-20 21:15:17 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.03.07. 22:50) vagyis a 265. részének, valamint a jövő heti (2018.03.14. 22:55) 266. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Mihrimah szultánát mardossa a bűntudat, úgy érzi, ő a hibás Musztafa halálában.
Bajazid tanácstalan, mert jogosnak véli a lázongást.
Szümbül megtudja, hogy a város el kezdett szervezkedni Rüsztem és Hürrem ellen, és a palota felgyújtását tervezik. Gyorsan kell megszervezni Mihrimah és Rüsztem kimenekítését, mert egyre bizonyosabb, hogy a lázadás a palotát is eléri.
Dzsahángír állapota válságossá válik, napok óta mozdulatlanul ül, nem eszik, nem iszik, és nem alszik."

"Dzsahángír pokoli gyötrelmeket él át, nemcsak a gyász miatt, hanem a háta miatt is. Az uralkodó végül beleegyezik, hogy ópiummal csillapítsák fia elviselhetetlen fájdalmát.
Hürrem szultána visszahívja a palotába Szümbül agát, aki közben újra megnyitja a kávézóját.
A feldühödött janicsárok megtámadják Rüsztem és Mihrimah palotáját. Rüsztem nem is sejti, hogy áruló van a palotában, és az egész támadást megszervezték."

188/189         A választ írta: Tomika_78          2018-03-06 18:58:36 -kor

A sorozat holnap, azaz szerda este (2018.02.21. 22:50) látható soron következő, 263. része, valamint a jövő heti (2018.02.28. 22:50) 264. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján az alábbiak:

"A szultán félrevezeti Dzsahángírt, és elrendeli Musztafa kivégzését. A janicsárok megdöbbenve fogadják a herceg halálát, és amikor meglátják a holttestét, lázongás tör ki.
Rüsztem utasítja Taslidzselit, hogy térjen vissza a szandzsákba, és adja át Mahidevran szultánának az uralkodó levelét.
Bajazid is szembefordul Hürremmel, nem tudja neki megbocsátani a bátyja elleni összeesküvést.
Ahmed pasa megmenti Rüsztem életét, akit kis híján megölnek a feldühödött janicsárok."

"A szultán megdöbbenve értesül arról, hogy Rüsztem titokban több agát is kivégeztetett. Azonnal a sátrába rendeli, és ezzel megelőzi a lázadás kitörését. Taslidzseli közli a hírt Mahidevrannal, aki bizonyos benne, hogy a szultán már nem beszámítható.
Bajazid számon kéri a palotába visszatérő Rüsztemet, akinek titokban kellett távoznia a táborból.
A város is fellázad a herceg halálhíre miatt, és egyre többen követelik Rüsztem és Hürrem halálát.
Mahidevrannak és minden szolgálójának Bursába kell mennie a temetésre."

187/189         A választ írta: Life          2018-02-20 22:48:46 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.02.07. 22:10) vagyis a 261. részének, valamint a jövő heti (2018.02.14. 22:15) 262. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Mahidevran komolyan aggódik Musztafa sorsa miatt, érzi, hogy ezúttal a fia élete a tét. A janicsárok szervezkednek, s arra készülnek, hogy amennyiben a szultán kimondja a halálos ítéletet, karddal védelmezik meg a trónörököst.
Mihrimah szembesül tettének súlyos következményeivel, amelyek bátyja vesztét okozhatják.
Dzsahángír mindent megtesz, hogy megmentse Musztafát."

"Musztafa nem is sejti, hogy a janicsárok mire készülnek az ő védelmében.
Dzsahángír arra kéri apját, hogy ne higgyen a látszólagos bizonyítékoknak, és hagyja életben a bátyját. Az uralkodó azonban teljesen kiszámíthatatlan, úgy tűnik, nem képes józanul mérlegelni a helyzetet.
Rüsztem attól tart, hogy felkelés lesz, amelyben ő is célponttá válik."

186/189         A választ írta: MarthaFrie          2018-02-06 21:49:21 -kor

A Szulejmán című sorozat előző, 258. része (2018.01.17. 21:30), valamint a holnap este (2018.01.24. 21:35) vagyis a 259. részének, valamint a jövő heti (2018.01.31. 21:40) 260. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Rüsztem pasa terve beválik, a szándékosan kiéheztetett janicsárok az új hadjáraton Musztafát követelik. Az uralkodó bizalmasa, Achmed pasa felfedi az összeesküvőket, akik Musztafát támogatják.
Dzsahángír nyíltan szembefordul Hürremmel, amikor megtudja, hogy Musztafa körül megint szorul a hurok.
Fatma szultána találkozik leendő férjével, és kellemes csalódás éri."

"A perzsa sah levele eljut Szulejmánhoz, aki ezek után végleg elhiszi, hogy legidősebb fia, Musztafa elárulta őt.
Musztafa nem is sejti, hogy milyen összeesküvés készül ellene, és felkészülni sem tud Hürrem és Rüsztem támadásával szemben.
Dzsahángír rájön, hogy anyja és Mihrimah miben mesterkedik, és azonnal az apjához siet, hogy megmentse bátyját és családját a közelgő vérontástól."

"Musztafa készül a hadjáratra, ahol találkozik apjával, hogy magyarázatot adjon a látszólagos árulására. A janicsárokhoz eljut érkezésének híre, és fogadalmat tesznek, hogy bármi áron is, de megvédik a jogos trónörököst apja büntetésétől.
Dzsahángír is úgy dönt, hogy csatlakozik bátyjához, és közli anyjával, hogy amennyiben nem tisztázza Musztafát az uralkodó előtt, soha többet nem tér vissza."

185/189         A választ írta: Tukor          2018-01-23 18:04:50 -kor    1   2   3   4   5   ... 38
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - ismétlés - válaszok - válasz - válaszol - gyakran - kérdések - leggyakoribb - felelet - gyakori - felel
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszok - felelet - leggyakoribb - ismétlés - kérdések - gyakran - felel - válasz - gyakori - válaszol
Húsvéti nyuszis, apró sütemények, zserbó és foszlós-, fonott-, mazsolás kalács receptek valamint további finom krémes sütik húsvétra!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


ADSL | MP3 | Microsoft (MS) | WiFi | Bit | Referenciák | Google | XP | IT | Magunkról | Windows | Weboldal Ajánlása