2016 szeptember. 29. csütörtök, Mihály napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - gyakran - kérdések - gyakori - felel - válaszol - felelet - ismétlés - válaszok - válasz - leggyakoribb
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakran - leggyakoribb - válasz - kérdések - felel - válaszol - ismétlés - gyakori - válaszok - felelet
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 32


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán múlt heti (2016.09.21. 22:00) azaz a 193. részének, valamint a holnap este (2016.09.28. 22:15) látható 194. részének, továbbá a jövő heti (2016.10.05. 22:15) 195. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint a következők:

"Hürrem gyermekei aggódnak anyjuk távolléte miatt, és úgy döntenek, hogy összefognak, és segítik a visszatérésében.
Közeledik Hatidzse esküvője, ami komoly aggodalommal tölti el a húgát. Hatidzse ugyanis a végsőkig elszánt, és inkább meghal, minthogy férjhez menjen.
Az uralkodót felháborítja, hogy Musztafa engedély nélkül hajókat építtet, megszegve minden törvényt."

"Hürrem a végsőkig elmegy, hogy visszatérhessen száműzetéséből, s ezért magához kéreti Şah szultána férjét. Rüsztem pasa látszólag elfogadja Şah szultána ajánlatát, ám hamarosan egy még merészebb ajánlattal keresi fel Hürremet.
A szultán úgy dönt, hogy sem ő, sem pedig a családja nem hagyja el a palotát, amikor kiderül, hogy nem tudják megállítani a pestist."

"Hürrem kétségbeesett helyzetben van, s emiatt hajlandó belemenni abba, hogy Mihrimah hozzámenjen Rüsztem pasához.
Musztafa herceg ismét ellenszegül apja akaratának, és arra készül, hogy hajóra száll a kalózok megfékezése érdekében.
Hürrem sikeresen eljuttatja levelét az uralkodóhoz Mihrimah segítségével, amelyből kiderül, hogy korábbi üzeneteit eltitkolták."

156/156         A választ írta: Marika_78          2016-09-27 22:57:05 -kor

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy mi volt a sorozat múlt heti - szerdai - részének a tartalma, illetve, hogy miről fognak szólni a következő epizódok?

Szinte mindig nézem a Szulejmánt, de legutóbb sajnos lemaradtam róla... :(

155/156         A választ írta: Eva_Szeged          2016-09-26 17:41:42 -kor

A holnap szerda este (2016.09.07. 22:05) látható Szulejmán című TV sorozat soron következő, 191.. része, valamint a jövő heti (2016.09.14. 22:00) 192. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője szerint az alábbiak.

"Hürrem eladja több értékes birtokát is, hogy ki tudja fizetni a tartozását. Nagy meglepetésként éri, amikor megtudja, hogy valaki már kifizette, és az adóslevelet megszerezte.
Hatidzse nem bízik húga tervében, és biztos benne, hogy a szultán ellenük fordul majd.
Mahidevran nagy ünnepséget szervez fia számára, abban bízva, hogy új ágyast választ magának.
Hatidzse rájön, hogy Nigar tudja, hol van Ibrahim sírja."

"A szultán magához kéreti Hürremet, miután Şah szultána megvádolja, és bizonyítani is tudja a vádakat.
Musztafa úgy dönt, hogy nem várja meg apja engedélyét, és hajókat épít a kalózok megfékezésére.
Szulejmán elrendeli Hatidzse esküvőjét, és mindössze néhány napot ad az esküvő megszervezésére.
Nigar továbbra sem fedi fel Ibrahim pasa sírját, ezért Hatidzse megfigyelteti."

154/156         A választ írta: Csilla          2016-09-06 21:22:45 -kor

A holnap szerda este (2016.08.17. 21:30) látható Szulejmán című sorozat soron következő, azaz a 188. része, valamint a jövő heti (2016.08.24. 21:30) 189. részének, és az azután követő (2016.08.31. 22:00) 190. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján a következőek.

"Şah szultána megpróbálja újra bevetni Nigart a Hürrem elleni cselszövésbe, de ez a terve nem jár sikerrel. Azt azonban eléri, hogy a háremben fellázadjanak és az elmaradt juttatásukat követeljék, mellyel Hürrem igen nehéz helyzetbe kerül. Úgy tűnik, kölcsönt kell kérnie a hadjárat kiadásai miatt. Diana felajánlja, hogy a maga módján rendet teremt a háremben. Gabriellát leleplezik, és Musztafa száműzi az országból."

"Şah szultána eléri, hogy Hürrem kölcsönt vegyen fel a hárem szolgálóinak a kifizetésére. Hogy lehetetlen helyzetbe hozza ellenségét, lefizetett emberei megtámadják a pénzt szállító hintót, és kirabolják. Gabriella eléri Musztafánál, hogy a húgát szabadon engedjék. Lukrecia azonban egyáltalán nem biztos benne, hogy menni akar. Mihrimah bosszúhadjáratba kezd unokahúga ellen."

"Újabb tragikus esemény történik a háremben. Hürrem dühében azzal fenyegeti meg a szolgálókat, hogy mindenkit a rabszolgapiacra küld. A hadjárat nem a tervek szerint alakul. A tengeri flottát meglepi az ellenség túlereje, és úgy tűnik, Szulejmán uralkodása során először, vereséget szenved."

153/156         A választ írta: Peter          2016-08-16 23:38:09 -kor

A szerda esténként látható Szulejmán című sorozat következő, azaz a holnap este (2016.08.03. 21:30) látható 186. részének és a jövő heti 187. részének (2016.08.10. 21:30) rövid ismertetője a következőek, amiknek forrása a Holdpont.hu.

"A szultán magához hívatja a fiát, Musztafát és számon kéri. Azzal vádolja, hogy fia ellene fordult, mivel megszegte a parancsát. Mahidevran összeomlik, attól fél, hogy az uralkodó a legsúlyosabb büntetéssel sújtja a trónörököst. Gabriella titokban bejut a hárembe, miután megtudja, hogy húga, Lukrecia, Musztafa herceg háremében van. Hürrem újra bajba kerül, amikor egyik fia megszökik a palotából, hogy titokban apjával mehessen a hadjáratra."

"Musztafa megérkezik a palotába, ám az uralkodó rendkívül távolságtartóan fogadja. Hatidzse látszólag beletörődik abba, hogy férjhez kell mennie, és hajlandó részt venni a bemutatkozáson. Hürrem minden szövetségesét összegyűjti, mert biztos abban, hogy a hadjárat ideje alatt újabb támadásra készülnek ellene."

152/156         A választ írta: Heli          2016-08-02 22:18:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 32
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - ismétlés - gyakran - felelet - leggyakoribb - válaszok - kérdések - felel - válaszol - gyakori - válasz
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszok - leggyakoribb - felel - válaszol - kérdések - felelet - gyakori - gyakran - ismétlés - válasz
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Webáruház | Gyakori Kérdések | MP3 | ADSL | E-mail | WiFi | USB | Bit | Microsoft (MS) | XP | Transmitter | Audio