2017 december 18. hétfő, Auguszta napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - kérdések - gyakori - válaszok - gyakran - leggyakoribb - válaszol - felel - válasz - ismétlés - felelet
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - ismétlés - felelet - válasz - gyakran - gyakori - válaszok - kérdések - leggyakoribb - felel - válaszol
Mézeskalács, Bejgli, Habkarika, Einfache Plätzchen és számtalan karácsonyi süti és torta recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 37


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán holnap este (2017.12.06. 22:25) vagyis a 253. részének, valamint a jövő heti (2017.12.13. 22:25) 254. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Musztafát megdöbbenti apja betegségének a híre, de nem hajlandó senki nyomására a palotába menni.
Rüsztem bátorítja Bajazidot a trón követelésére, aki azonban titokban hűséget fogadott bátyjának, Musztafának.
A szultán állapota tovább romlik, és Hürrem hajlandó teljesíteni a kívánságát. A palotába hívatja Musztafát, veszélyeztetve ezzel gyermekei jövőjét."

"Szulejmán megdöbben, amikor meglátja, hogy egy egész hajóhad közeledik a palota felé. Hogy eloszlassa a szóbeszédet, miszerint haldoklik, kihirdetteti, hogy részt vesz a fia tiszteletére épített szenthely felavatásán.
A janicsárok lázongása aggasztja Rüsztemet, és Hürrem beleegyezése nélkül elküldi Szelimet, hogy fékezze meg a janicsárokat. Hürrem kétségbeesésében Musztafához fordul segítségért, mert biztos benne, hogy Szelimet meg fogják ölni."

183/183         A választ írta: Picurka          2017-12-05 22:45:01 -kor

A sorozat holnapután, azaz szerda este (2017.11.22. 22:40) látható soron következő, 251. része, valamint a jövő heti (2017.11.29. 22:25) 252. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján az alábbiak:

"A szultán sebei egyre súlyosabbak, a páncél már szinte elviselhetetlen fájdalmat okoz számára, ezért hazatér. Hürrem tudomást szerez az uralkodót gyötrő betegségről, és saját kezébe veszi a gyógyítását.
Szelim és Bajazid herceg között kiújul a viszály, amikor Dzsahángír értesíteni akarja bátyját, Musztafát az uralkodó állapotáról annak ellenére, hogy az uralkodó mindenkinek megparancsolta a teljes titoktartást."

"Musztafát megdöbbenti apja betegségének a híre, de nem hajlandó senki nyomására a palotába menni.
Rüsztem bátorítja Bajazidot a trón követelésére, aki azonban titokban hűséget fogadott bátyjának, Musztafának.
A szultán állapota tovább romlik, és Hürrem hajlandó teljesíteni a kívánságát. A palotába hívatja Musztafát, veszélyeztetve ezzel gyermekei jövőjét."

182/183         A választ írta: Boncurka          2017-11-20 21:07:26 -kor

A Szulejmán holnap este (2017.11.08. 22:25) vagyis a 249. részének, valamint a jövő heti (2017.11.15. 22:45) 250. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Nurbanu terve beválik, Szelim egyre népszerűbbé válik anyjánál, aki titokban Bajazidot támogatta idáig.
El-kas Mirza megdöbben, amikor emberei elárulják őt. Az uralkodó gondolkodóba esik, hogy valóban támogassa-e a perzsa heceget a továbbiakban.
Bajazid és Musztafa szövetsége megingathatatlannak tűnik, és Dzsahángír is csatlakozik hozzájuk.
Megérkezik Jagelló Anna a palotába Hürrem legnagyobb örömére."

"Szümbül aga meglátogatja Hürremet a palotában, és arra figyelmezteti, hogy veszély leselkedik rá.
Rüsztem megállapodik El-kas Mirzával, aki attól tart, hogy ellenségei azonnal levadásszák, amint elhagyja a szultán táborát.
Dzsahángír anyja előtt nyíltan felvállalja szövetségét Musztafa herceggel. Hürrem ellenséges reakciója arra készteti a herceget, hogy még inkább szembeforduljon az anyja akaratával."

181/183         A választ írta: Szera          2017-11-07 20:03:41 -kor

A Szulejmán holnap este (2017.10.18. 22:40) vagyis a 247. részének, valamint a jövő heti (2017.10.25. 22:40) 248. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Az uralkodó megtiltja a szolgálóinak, hogy bárkinek is beszéljenek a rosszullétéről. Elrendeli, hogy még Hürrem sem tudhat róla.
Mihrimát lesújtja a hír, hogy Fatma szultána kijátszotta a házasságát, és megalázta Rüsztem előtt.
Dzsahángír, aki titokban egyre szorosabb szövetségese anyja ellenségének, Fatma szultánának, egyáltalán nem örül Szelim kinevezésének, és hamarosan összetűzésbe kerül a bátyjával.
Bajazid nem tudja megbocsátani Huridzsihannak az árulást."

"Mihrimah nagyon elégedett a Fatma szultána elleni cselszövésével, ám amikor Hürrem megtudja, hogy milyen bajba a sodorta az uralkodócsalád egyik tagját, alaposan leteremti. Rüsztem megmenti a helyzetet, és egyezséget ajánl a perzsa hercegnek és Fatma szultánának.
A szultán állapota látszólag javul, ám az orvos biztos benne, hogy az uralkodóra nézve végzetes lehet egy újabb hadjárat."

180/183         A választ írta: Szinszimon          2017-10-17 21:03:44 -kor

A Szulejmán holnap este (2017.10.04. 22:05) vagyis a 245. részének, valamint a jövő heti (2017.10.11. 22:05) 246. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Rüsztem legbizalmasabb emberét állítja a feleségére, aki eldöntötte, hogy elválik férjétől, amint véget ér a hadjárat.
Szulejmán bizalma megrendül Musztafában, miután a tudomására jut titkos esküvője Mihrimisszával.
Fatma szultána meglepődik, amikor saját szerelmi cselszövése őt találja el.
Hürrem felkeresi Szümbült, aki megpróbál üzletet nyitni a városban."

"Hürrem bitztosítja Rüsztemet a támogatásáról, és mindent elkövet, hogy Mihrimah meggondolja magát. Az uralkodó úgy dönt, ezúttal már nem bocsát meg legidősebb fiának.
Musztafa megvádolja öccsét, Bajazidot, úgy véli, ő volt az, aki felfedte a házasságát Mihrimisszával. A herceget megdöbbentik a vádak, és mindent elkövet, hogy kiderítse, ki az áruló a palotájában."

179/183         A választ írta: Levi          2017-10-03 22:11:28 -kor    1   2   3   4   5   ... 37
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - leggyakoribb - gyakran - kérdések - ismétlés - válaszok - gyakori - válasz - felelet - felel - válaszol
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakran - gyakori - kérdések - felel - válasz - leggyakoribb - válaszok - ismétlés - válaszol - felelet
Mézeskalács, Bejgli, Habkarika, Einfache Plätzchen és számtalan karácsonyi süti és torta recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


IT | MP3 | Pendrive | XP | Webáruház | Facebook Borítóképek | Bit | Referenciák | E-mail | Modem | Főoldal | Magunkról