2016 június 26. vasárnap, János, Pál napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - válaszol - válasz - gyakran - leggyakoribb - kérdések - ismétlés - gyakori - felel - felelet - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszok - ismétlés - gyakran - felel - felelet - gyakori - válasz - válaszol - kérdések - leggyakoribb
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 30


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A ma szerda este (2016.06.08. 21:25) nemsokára látható Szulejmán című sorozat következő, azaz a 178. része, valamint a jövő heti (2016.06.15. 21:30) 179. részének, és az azt követő (2016.06.22. 21:30) 180. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján a következőek.

"Hürremet rémálmok gyötrik, ami örömmel tölti el Hatidzsét. Öröme azonban nem tart sokáig, ugyanis hamarosan megjelenik egykori palotájában az uralkodó őrsége, hogy felkutassa Ibrahim eltitkolt vagyonát. Mihrimah szultána nem érti, hogy anyja napok óta miért nem fogadja, s aggodalmával az apjához fordul. Bali bég hosszú hallgatás után végre válaszol Mihrimah leveleire. Musztafa egyre nagyobb érdeklődést mutat a gyönyörű Gabriella iránt."

"Hürrem körül szorul a hurok, ezúttal mindenki biztos benne, hogy ő áll Hatidzse eltűnése mögött. Şah szultána azonban egyáltalán nem biztos a győzelmükben, érzi, hogy valami nagy esemény van készülőben, riválisa ugyanis, a körülmények ellenére felettébb nyugodt. Mahidevran nemtetszését fejezi ki, szerinte Musztafa túl nagy figyelmet fordít a gyönyörű Gabriellára. A nő hamarosan ajánlatot tesz a trónörökösnek, aki még mindig titokban tartja apja és a palota előtt fia megszületését."

"A szultán uralkodásának mélypontján van. A sikertelen hadjárat és Ibrahim pasa hiánya megviseli az uralkodót, ráadásul húga, Hatidzse is az összeomlás határán áll. A háremben is káosz van, Hürremet látomások gyötrik, és bár mindent elkövet, hogy az uralkodó ne tudja meg, a betegsége kiderül. Mihrimah szultána az elutasító válasz miatt kérdőre vonja Bali béget, aki megdöbben, amikor megtudja, hogy a szultána rendszeresen küldözgetett neki levelet."

149/149         A választ írta: SuzzyDavid          2016-06-08 18:38:08 -kor

A ma szerda este (2016.05.18. 21:55) nemsokára látható Szulejmán című sorozat következő, azaz a 175. része, valamint a jövő heti (2016.05.25. 22:00) 176. részének, és az azt követő (2016.06.01. 22:00) 177. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján a következőek.

"Az uralkodó megszakítja a hadjáratot, és visszatér a palotába. Hürrem beszámol Şah szultána cselszövéséről, mellyel sikeresen felébreszti a szultánban a kételyt Musztafa iránt. Hatidzs a következményekkel nem törődve, a palotába hívatja régi szolgálóját. Az asszonynak különleges képessége van, amit felhasznál a szultána parancsára. Gabriella,a gyönyörű genovai nemes hölgy meghallgatást kér Mahidevrantól. Azt állítja, hogy a hajóin lévő árukat nem engedik értékesíteni."

"Hatidzse szultána ismét szembekerül húgával, amikor minden figyelmeztetés ellenére magánakcióba kezd. Ezúttal azonban nagyon messzire megy. Mihrimah ürügyén elcsalja Hürremet a palotából, és elkábíttatja. Hürrem órákkal később tér magához, és semmire sem emlékszik abból, hogy az elmúlt időszakban, mi történt vele. Hamarosan borzalmas kiütések jelennek meg a testén."

"Hatidzse egyre magabiztosabb, és szinte kivirágzik, amikor kiderül, hogy a terv, amit Hürrem ellen szőttek, beválik. Hürrem ugyanis elhiszi, hogy rontást küldtek rá, és a félelem, hogy megbetegszik, pokollá teszi az életét. Rüsztem aga szembe kerül Bali béggel, mikor megtudja, hogy Mihrimah szultána rendszeresen írogat neki."

148/149         A választ írta: SuzzyDavid          2016-05-18 21:25:54 -kor

A szerda esténként látható Szulejmán című TV sorozat következő, azaz a holnap este (2016.05.04. 21:55) látható 173. részének és az utána következő 174. részének (2016.05.11. 21:55) a tartalmai a Holdpont.hu ismertetője szerint az alábbiak:

"Hürrem úgy dönt, hogy egyelőre úgy tesz, mintha nem tudna Nigar árulásáról, és majd később fizet meg érte. Hatidzse egy levélből megtudja, hogy Şah szultána időközben beköltözött a palotájába. Felháborodásában azonnal útnak indul, Musztafa tiltása ellenére. A palotába érve rátalál Ibrahim ládájára, amelyben döbbenetes titokra bukkan. A nővérek között kiújul a háborúskodás, s ezzel úgy tűnik, Hürrem terve beválik."

"Hatidzse szembesíti húgát, aki tagadja, hogy ő írta volna a szerelmes levelet Ibrahimnak. Şah szultána megdöbben Hürrem leleményességén, és bár sikerül rendezni a viszonyát a nővérével, a palotából mégis ki kell költöznie. Cserébe a válasza nem marad el. Elraboltatja Hürrem egyik bizalmasát..."

147/149         A választ írta: Cseppem          2016-05-03 19:24:10 -kor

A Szulejmán ma este (2016.04.13. 22:00) látható 170. részének, valamint a jövő heti (2016.04.20. 22:00) 171. részének és az azt követő szerda estén (2016.04.27. 21:55) vagyis a 172. részének a tartalma a Holdpont.hu összefoglalói szerint az alábbiak:

"Hürrem vakon megbízik Dianában, annak ellenére, hogy Afife asszony figyelmezteti, a lány múltja gyanúsan tiszta, és szinte lehetetlen leellenőrizni. Az uralkodó úgy dönt, hogy száműzi Hatidzsét, és Manisszába küldi, Mahidevran és Musztafa palotájába. Hatidzse azonban megmakacsolja magát, és szembeszáll bátyja akaratával."

"A szultán kinevezi Bali béget a személyes védelmezőjének és bizalmasának azután, hogy a piacon megmentette az életét. Musztafa megtudja, hogy apja mégsem viszi magával a hadjáratra, melyre annyira készült. Helyette két öccse kíséri el az uralkodót, amitől a trónörökös összeomlik. Ezt a kétségbeesést használja ki Hatidzse, aki mindent elkövet, hogy Musztafát az uralkodó, és különösen Hürrem ellen fordítsa."

"Hürrem a rémhír miatt összehívja gyermekeit attól tartva, hogy Musztafa a városba érve végezni fog a rivális trónörökösökkel. Şah szultána felajánlja segítségét, és arra utasítja Hürremet, hogy fiait küldje át Hatidzse egykori palotájába, melyben már otthonosan berendezkedett. Nigar bebocsátást kér a hárembe, és azt javasolja Hürremnek, hogy előzze meg Musztafát, és egyik fiát ültesse a trónra."

146/149         A választ írta: Gabor          2016-04-13 18:08:09 -kor

A mostani szerda estén látható Szulejmán következő része, azaz a 168. részének (2016.03.30. 22:00) és a jövő héten látható, vagyis a 169. részének (2016.04.06. 22:00) a tartalma az alábbiak, a forrásuk pedig a már megszokott módon a Holdpont.hu.

"Şah szultána ajánlatot tesz Nigarnak. Amennyiben segít bosszút állni Hürremen, előkeríti a kislányát. Ayas pasa eléri a szultánnál, hogy Rüsztem agát nevezzék ki az egyik megüresedett bég helyére, s ezzel biztosítsa számára az utat a dívánba. Musztafa tehetetlenül nézi az eseményeket, és egyre biztosabb benne, hogy Ayas pasa Hürrem markában van. Mahidevran és Hatidzse megpróbálják Bali béget a városban tartani, hogy növeljék bizalmasaik és támogatóik erejét."

"Şah szultána belevág nagyszabású tervébe, és ajánlatot tesz Rüsztem agának. Megpróbálja rábírni, hogy ezúttal neki dolgozzon, és közben gondoskodik róla, hogy találkozójukról Hürrem is értesüljön. Hatidzse gyászmisét tart Ibrahim emlékére, s abban bízik, hogy Mahidevran bizalmasa, Diana elvégzi a küldetését a szertartás végére. A szerelmi bánattól szenvedő Mihrimah találkozik Bali béggel."

145/149         A választ írta: TeaTime          2016-03-28 21:59:35 -kor    1   2   3   4   5   ... 30
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - leggyakoribb - felelet - gyakran - válasz - kérdések - válaszol - felel - gyakori - ismétlés - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakran - gyakori - leggyakoribb - felel - válaszol - felelet - válaszok - ismétlés - válasz - kérdések
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Weboldal Ajánlása | Magunkról | IT Szótár | WiFi | Google | Online | Facebook Borítóképek | Szolgáltatásaink | Referenciák | Internet | USB | Windows