2014 december 21. vasárnap, Tamás napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - leggyakoribb - felelet - válaszok - gyakran - kérdések - ismétlés - válasz - válaszol - gyakori - felel
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - kérdések - felel - gyakran - válaszok - gyakori - felelet - ismétlés - leggyakoribb - válasz - válaszol
Mézeskalács, Bejgli, Habkarika, Einfache Plätzchen és számtalan karácsonyi süti és torta recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 23


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán mai (2014.12.03. 21:25) azaz a 102. részének, valamint a jövő heti (2014.12.10. 21:25) azaz a 103. részeinek a tartalma a Holdpont.hu ismertetése szerint az alábbiak:

"Gülşah rájön, hogy Hürrem valamikor egy birtokot adományozott Daje asszonynak, és mikor megtalálja annak tulajdonlapját, megzsarolja, hogy hagyja el a palotát, és mondjon le a birtokról az ő javára, különben megmutatja az írást a validénak. Musztafa megtudja, hogy Efszuntól el akarják venni a gyermekét, és segítségére siet...
A herceg bepanaszolja Hürremet az uralkodónál. Azzal vádolja, hogy Hürrem meg akarta mérgezni. Állítását Mahidevran is alátámasztja, de mert az egyetlen bizonyíték Efszun szava lenne, Szulejmán Hürremnek ad igazat. Nigarról kiderül, hogy terhes Ibrahim pasától. A lány ismét Daje asszonyhoz fordul segítségért. Beszélgetésüket azonban a palota bábája kihallgatja..."

"Dajét felmentik tisztsége alól, amiért Arefe, a bábaasszony halálát okozta. Helyére rögtön Gülsah pályázik, de mindenki megdöbbenésére, a valide Nigart jelöli ki a hárem vezető felügyelőjének. Musztafa és Mahidevran eltervezik, hogy elrabolják Hürrem fiait, hogy ezzel is támadják a szultánát. Idrisz aga, akit Ibrahim követésével bíztak meg jelenti a validénak, hogy a pasa Nigarnál járt. Dajét száműzetése alatt megtámadják és kirabolják. Az idős nő Nigarhoz menekül.
A valide tudomást szerez Ibrahim és Nigar viszonyáról. A nagyasszony belebetegedik a hírbe, de elmondani a szultánnak nem tudja. Nigart bezáratja, de Gül aga megszökteti a palotából. Daje, aki Nigar házában tartózkodik, segít a menekülésében."

113/113         A választ írta: Reki          2014-12-03 20:30:49 -kor

Holnaptól (2014.11.19. 21:25) ismét folytatódik a Szulejmán című filmsorozat az RTL Klubon. Ennek azaz a 100. résznek és a jövő heti (2014.11.26. 21:25) azaz a 101. résznek a tartalma a Holdpont. hu ismertetője alapján a következő:

"Mahidevran máris fiát látja a trónon, saját magát pedig a valide helyén, míg Hürrem rendületlenül próbálja tartani a lelket a Szultánban. Malkocsolut és Ajbigét az uralkodó korábbi parancsára utolérik a birodalom katonái, és felszólítják őket a hazatérésére. Ibrahim az útonállók támadását még inkább megtorolja, amikor a kolostorban azzal szembesül, hogy Naszuhot ki akarják végezni.
Bali béget és Ajbigét visszahurcolják a palotába. A férfit tömlöcbe vetik annak vádjával, hogy viszonyt folytatott az úrnővel. Ajbigét Mahidevran kéri számon a történtekért, de a lány tagadja, hogy megcsalta volna a herceget. A valide miután kihallgatta Mahidevran terveit, féltve Hürrem gyermekeit, azokat Hatidzse palotájába küldi. A szultán felépülésére egyre kevesebb remény látszik, ezért Hürrem felkészül a legrosszabbra. Úgy dönt, ha Szulejmán meghal, ő és gyermekei is követni fogják. Ehhez újabb adag mérget rendel Gül agától."

"Elfogják a lázadók vezetőjét, Szalim efendit. A férfit, amiért a birodalom, de különösen Ibrahim pasa ellen fordult, halálra ítélik. Ugyanez a sors vár Malkocsolura is, aki fölött Musztafa herceg hozott határozatot. Bűnösnek találta Ajbigével folytatott viszonya miatt. Szulejmán egyre inkább visszanyeri erejét, ahogy legkisebb fia is. Hürrem biztosítja Ajbigénak, hogy Malkocsolut nem végzik ki, és hogy eljegyzését Musztafával felbontják. Mahidevran tudomására jut, hogy Efszun várandós. A szultána nem habozik, azonnal el akarja vetetni az ágyas gyermekét. Musztafa parancsára Efszunt titokban az edirnei palotába akarják vinni, hogy így megmentsék születendő közös gyermeküket. Tervük azonban a valide fülébe jut, aki kiadja, hogy azonnal végezzenek a születendő gyermekkel, ahogy törvényeik azt megkívánják."

112/113         A választ írta: PecaFeca          2014-11-18 16:54:48 -kor

Ma (2014. 10. 01. 22:05) lesz a Szulejmán 99. része, aminek a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján a következő:

"Ajbige hazaindul a Krímbe Malkocsolu kíséretével. Hürrem emiatt elindít egy szóbeszédet, miszerint a bég meg akarja szöktetni a herceg jegyesét, és nem a Krímbe készülnek. A szultán kiadja, hogy azonnal menjenek a hajójuk után és fordítsák vissza azt. Legkisebb fián eközben fájdalmas kezeléseket hajtanak végre. A gerincsérült Dzsihangir túléli a nyújtást. Ennek ellenére a szultánt nagyon megviseli látványa. A lázadók szembeszállnak Ibrahim pasával. Szulejmán nehezen viseli beteg kisfia megpróbáltatásait, és rosszul lesz. Jaszef efendi sikeresen megmenti az életét, de az uralkodó állapota válságos. Azonnal megindul a szervezkedés a háttérben."

Ezt követően egy ideig azonban nem lesz majd Szulejmán, mivel az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen című műsora veszi majd át a sorozat helyét egy időre; és majd ennek végeztével tér vissza a Szulejmán a jubileumi 100. résszel….

111/113         A választ írta: NatAmi          2014-10-01 19:08:17 -kor

A Szulejmán múltheti (2014.09.03. 22:05) 95. részének valamint a mai (2014.09.10. 22:05) 96. résznek valamint a jövő heti (2014.09.17. 22:05) 97. és az azt követő (2014.09.24. 22:05) 98. részeinek a tartalma a már megszokott Holdpont.hu ismertetője alapján:

"Musztafa igyekszik meggyőzni Ibrahimot, hogy legyen ott az eljegyzésén. A pasa sértettségében erre sem hajlandó, de mert tudja, hogy kötelessége, és hogy a mulasztás az életébe kerülhet, végül megjelenik a ceremónián. Hürrem megnyugtatja Ajbigét, hogy bár be akarják házasítani, az esküvőig kitalálja, hogyan szabjon ennek a frigynek gátat. A lány Malkocsolu érzéseivel is szembesül, ami új reményt ébreszt benne szerelmük beteljesülésére, noha a férfi kötelességtudatból inkább lemondana róla. Ibrahimot a szultán tömlöcbe veti, a palotában híre megy, hogy a pasát ki akarják végezni."

"Ajbige és Musztafa eljegyzése után Hürrem továbbra is azon fáradozik, hogy meggátolja frigyüket, és a herceget ágyasa minél jobban magához láncolja. Mahidevran és Hürrem kapcsolata egyre feszültebb. Mahidevran rájön, hogy a szultána Musztafa herceg ellen készül valamire, s hogy ahhoz a herceg kedvenc ágyasát használja fel, de értesülését bizonyítani nem tudja. Ezért Mahidevran és Hürrem egy beszélgetés során újra összevitatkozik, s ekkor már közbeavatkozik Musztafa is. Megfenyegeti Hürremet, hogy ne zaklassa az anyját. Az egyre hevesebb vita híre a szultán fülébe jut."

"Hürrem úgy érzi, Szulejmán cserbenhagyta őt, mikor összetűzésük kapcsán Musztafa mellé állt, és nem neki adott igazat. Ennek híre gyorsan elterjed a háremben, és mind a valide, mind pedig Mahidevran nagy megelégedésére szolgál. Efszun is bajba kerül. Mahidevran megfenyegeti, hogy álljon Hürrem mellől az ő pártjára, különben életével fizet. A lány elpanaszolja ezt a szultánának, aki tervei ellenére azt a megoldást választja, hogy Mahidevran fülébe juttatja Ajbige és Bali viszonyát. Daje újra ki akarja házasítani Nigart, és alkalmas férjet is talált neki, Hálisz efendi személyében."

"Hürrem legkisebb fia beteg. Az orvosok nem tudják, miért sír a gyermek napok óta, így a szultán magához kéreti Jaszefet, aki megállapítja, hogy a csecsemő gerinc-rendellenességekkel született. Naszuh a pasával szemben a kolostor pártjára áll, amit elmond Malkocsolunak. Úgy tűnik, Efszun, a herceg ágyasa teljesíti Hürrem megbízását, s megmérgezi Musztafát. Ajbige hazautazhat a Krím-félszigetre, ahová Malkocsolu kíséri. A Musztafa elleni gyilkosság nem sikerül, s ezért Hürremnek mielőbb más módszert kell találnia, hogy meggátolja Musztafa házasságát."

110/113         A választ írta: Livi          2014-09-10 17:59:41 -kor

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy mi történt a Szulejmán most szerdai részében?
Nagyon megszerettem volna nézni - mint ahogy mindig - de most sajnos lemaradtam róla...

109/113         A választ írta: Dinamit          2014-09-05 16:16:37 -kor    1   2   3   4   5   ... 23
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - válaszok - gyakran - gyakori - leggyakoribb - felel - kérdések - válasz - felelet - ismétlés - válaszol
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszok - válasz - felel - leggyakoribb - válaszol - gyakran - felelet - ismétlés - gyakori - kérdések
Mézeskalács, Bejgli, Habkarika, Einfache Plätzchen és számtalan karácsonyi süti és torta recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Szolgáltatásaink | Főoldal | Driver | Audio | Bit | IT Szótár | IT | Router | WiFi | USB | Modem | Transmitter