2017 október 20. péntek, Vendel napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - felel - felelet - válaszol - gyakran - leggyakoribb - válasz - gyakori - válaszok - ismétlés - kérdések
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - felel - leggyakoribb - válaszok - válaszol - kérdések - válasz - gyakori - gyakran - felelet - ismétlés
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 36


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán holnap este (2017.10.18. 22:40) vagyis a 247. részének, valamint a jövő heti (2017.10.25. 22:40) 248. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Az uralkodó megtiltja a szolgálóinak, hogy bárkinek is beszéljenek a rosszullétéről. Elrendeli, hogy még Hürrem sem tudhat róla.
Mihrimát lesújtja a hír, hogy Fatma szultána kijátszotta a házasságát, és megalázta Rüsztem előtt.
Dzsahángír, aki titokban egyre szorosabb szövetségese anyja ellenségének, Fatma szultánának, egyáltalán nem örül Szelim kinevezésének, és hamarosan összetűzésbe kerül a bátyjával.
Bajazid nem tudja megbocsátani Huridzsihannak az árulást."

"Mihrimah nagyon elégedett a Fatma szultána elleni cselszövésével, ám amikor Hürrem megtudja, hogy milyen bajba a sodorta az uralkodócsalád egyik tagját, alaposan leteremti. Rüsztem megmenti a helyzetet, és egyezséget ajánl a perzsa hercegnek és Fatma szultánának.
A szultán állapota látszólag javul, ám az orvos biztos benne, hogy az uralkodóra nézve végzetes lehet egy újabb hadjárat."

180/180         A választ írta: Szinszimon          2017-10-17 21:03:44 -kor

A Szulejmán holnap este (2017.10.04. 22:05) vagyis a 245. részének, valamint a jövő heti (2017.10.11. 22:05) 246. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Rüsztem legbizalmasabb emberét állítja a feleségére, aki eldöntötte, hogy elválik férjétől, amint véget ér a hadjárat.
Szulejmán bizalma megrendül Musztafában, miután a tudomására jut titkos esküvője Mihrimisszával.
Fatma szultána meglepődik, amikor saját szerelmi cselszövése őt találja el.
Hürrem felkeresi Szümbült, aki megpróbál üzletet nyitni a városban."

"Hürrem bitztosítja Rüsztemet a támogatásáról, és mindent elkövet, hogy Mihrimah meggondolja magát. Az uralkodó úgy dönt, ezúttal már nem bocsát meg legidősebb fiának.
Musztafa megvádolja öccsét, Bajazidot, úgy véli, ő volt az, aki felfedte a házasságát Mihrimisszával. A herceget megdöbbentik a vádak, és mindent elkövet, hogy kiderítse, ki az áruló a palotájában."

179/180         A választ írta: Levi          2017-10-03 22:11:28 -kor

A sorozat múlt heti (2017.09.13.) 242. részének, valamint a holnap este (2017.09.20. 22:10) látható 243. része, valamint a jövő heti (2017.09.27. 22:05) 244. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője szerint a következőek:

"Musztafa fogadalmat tesz apjának, aki újra rendületlenül megbízik legidősebb fiában.
Mihrimah megtalálja a módját, hogy anyja visszatérhessen a palotába. A szultán korántsem örül annyira Hürrem visszatérésének, ami egy újabb parancsa megszegését jelenti.
A trónkövetelő perzsa herceg szövetkezik Rüsztemmel.
Nurbanu követi Szelimet, és rajtakapja."

"Musztafa abban bízik, hogy Bécs és Róma meghódítása apjának a tetszését is elnyeri, ám Rüsztem keresztül húzza a számítását.
Mihrimah beleszeret a perzsa hercegbe, aki minden befolyásos személy gyengeségéből hasznot húz.
Nurbanu kétségbeesik, miután rájön, hogy Szelim titokban egy nőhöz jár.
Hürrem megparancsolja, hogy távolítsák el fia közeléből Huridzsihan szultánát."

"Mihrimah beleszeret a perzsa hercegbe, és válaszol a titkos szerelmi vallomásra. Rüsztem azonban rajtakapja levélírás közben, azt azonban nem tudja, hogy feleségét melyik férfi környékezte meg. Kétségbeesésében szerelmet vall feleségének, de tudja, esélye sincs arra, hogy Mihrimah viszonozza érzelmeit.
Szelim megint bajban van, és bár Nurbanu megpróbál segíteni neki, szószegése végzetes lehet rá nézve."

178/180         A választ írta: Zsulinyo          2017-09-19 22:15:07 -kor

A sorozat holnap, azaz szerda este (2017.08.30. 22:10) látható soron következő, 240. része, valamint a jövő heti (2017.09.06. 22:10) 241. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján az alábbiak:

"Hürrem úgy érzi, nem éli túl a száműzetést.
Bajazid kétségbeesik, amikor megtudja, hogy anyja meglátogatja.
Huridzsihan a palota rejtett szárnyában kap helyet, hogy ne derüljön ki az ott tartózkodása, és a titkos esküvői készülődés. Arról azonban sejtelmük sincs, hogy Hürrem valójában száműzetésben van, és hosszabb ideig marad.
Musztafa seregével hamarosan eléri a fővárost, hogy számonkérjék az uralkodót a kétes ajándékról."

"A Musztafa ellen elkövetett mérgezés nem hagyja nyugodni az uralkodót, ezért titkos megbízatást ad egyik pasájának azzal a különleges paranccsal, hogy még Rüsztem sem tudhat róla.
Szelimet aggodalommal tölti el Musztafa népszerűsége a janicsárok körében, és megfeledkezve apjának tett fogadalmáról, vadászatai során rendszeresen inni kezd.
Rüsztemnek kapóra jön a perzsa herceg kérése, aki a szultán segítségével akar a perzsa trónra jutni.
Hürrem tudomást szerez Bajazid titkáról."

177/180         A választ írta: Csoko          2017-08-29 22:03:04 -kor

A Szulejmán holnap este (2017.08.16. 21:30) vagyis a 238. részének, valamint a jövő heti (2017.08.23. 21:30) 239. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Szümbül elhagyja a háremet Hürrem nagylelkű támogatásával.
Musztafa magához hívatja Bayezitet Amasyába, mellyel újabb kockázatot vállal.
Dzsahangír figyelmezteti bátyját, hogy ne támogassa Bajazid esküvői terveit Huridzsihánnal, mert ezzel mindannyian árulást követnek el. Musztafa azonban megbízik Bajazidban, és saját titkát is felfedi."

"Szelim életében először gondolja komolyan fogadalmát, és őszintén elhatározza, hogy hű lesz az uralkodónak tett ígéretéhez.
Rüsztem pasa átadja az uralkodónak azokat a leveleket, melyek Musztafát dicsőítik és a mint leendő szultánt emlegetik.
Dzsahangir mindent megtesz, hogy megvédje bátyját, akár anyjával szemben is.
Nurbanu teljesíti Hürrem parancsát."

176/180         A választ írta: Narancsvirag          2017-08-15 22:35:05 -kor    1   2   3   4   5   ... 36
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - kérdések - válaszol - gyakran - felelet - ismétlés - felel - válasz - leggyakoribb - gyakori - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakori - leggyakoribb - felelet - válaszok - válasz - válaszol - ismétlés - felel - gyakran - kérdések
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Google | USB | Kapcsolat | E-mail | Audio | Szolgáltatásaink | ADSL | Facebook Borítóképek | XP | Modem | IT Szótár | Weboldal Ajánlása