2019 május 26. vasárnap, Fülöp, Evelin napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - gyakori - felel - válasz - válaszol - ismétlés - kérdések - leggyakoribb - felelet - válaszok - gyakran
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - leggyakoribb - gyakori - felel - felelet - kérdések - válasz - válaszol - ismétlés - gyakran - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 42


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A sorozat holnap, azaz szerda este (2018.12.05. 22:50) látható soron következő, 304. része, valamint a jövő heti (2018.12.12. 22:55) 305. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján az alábbiak:

"Az uralkodó a piacon sétálva rádöbben, hogy a nép tehetetlen, gyarló szultánként gondol rá, aki még az imaházba sem tud a saját lábán elmenni. Annyira felbosszantja a közvélemény, hogy azonnal elrendeli a hadjáratot, amit személyesen akar vezetni.
Sokulu és a díván arra kéri Mihrimát, hogy beszélje le apját az útról. Ám Szulejmán tántoríthatatlan, az utolsó hadjáratát maga akarja vezetni."

"Az uralkodó minden tiltakozás és orvosi tanács ellenére elindul a hadjáratra.
Szelim és Nurbanu felkészülnek a trón elfoglalására. Mihrimah elkeseredésében elköltözik a palotából, biztos benne, hogy apja már nem tér vissza élve a hadjáratból.
A török sereg nem tud megbirkózni Szigetvárral, és úgy tűnik, hogy nem teljesül az uralkodó leghőbb vágya. Szigetvár a rögeszméjévé válik a szultánnak, aki végül elfogadja az ópiumot a fájdalmára."

207/207         A választ írta: Arti          2018-12-04 19:16:11 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.11.21. 22:20) vagyis a 302. részének, valamint a jövő heti (2018.11.28. 22:50) 302. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"A szultánt lesújtja Bajazid halála, ám sejtelme sincs, hogy ki okozta valójában a halálát. Ráadásul a köszvénye is kiújult, olyannyira, hogy lábra sem tud állni.
Mihrimah készen áll arra, hogy elégtételt vegyen Nurbana szultánán, aki elfoglalta Bajazid palotájának egyik legszebb lakosztályát.
Szelim úgy érzi, készen áll az uralkodásra, és már semmi nem állhat az útjába."

"Szelim öt év után végre felkeresi nővérét a palotában, aki szembesíti gaztetteivel. A herceg a mardosó bűntudat miatt újra inni kezd.
Nurbanu megdöbben, amikor hosszú távollét után végre megérkezik a fia, Murad, aki egy ágyast is magával hoz. Ráadásul hamarosan kiderül a lányról, hogy várandós, és egykor Mihrimah szultána szolgálólánya volt. A szép és ártatlan arcú Szafie mindent elkövet, hogy eloszlassa Nurbanu gyanúját."

206/207         A választ írta: Arika          2018-11-20 19:43:38 -kor

A Szulejmán ma este (2018.10.31. 22:05) vagyis a 299. részének, valamint a jövő heti (2018.11.07. 22:10) 300. részének, valamint az azt követő (2018.11.14. 22:50) 301. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Bajazid egyre elkeseredettebb, úgy érzi, soha többé nem térhet vissza apjához a perzsa Tahmasz vendégségéből.
Mihrimah továbbra is támogatja Bajazidot, aki arra kéri, segítsen tőrbe csalni Szelimet.
Dephne megtudja, hogy az uralkodó Bajazid kiadását követeli, és alkudozás kezdődött a herceg fejére."

"Bajazid továbbra is Kazvinban van, a perzsa sah fogságában. Közben Szelim megpróbálja összeszedni a sah számára felkínált hatalmas összeget, ám Garcia Mendez csak az egyharmadát tudja kifizetni.
Közben megérkezik a szultán futára a hercegért, de kiderül, hogy valaki más is beszállt az alkudozásba.
Bajazid nem bízik a szultán bocsánatában, ugyanakkor Mihrimah szultána mindent elkövet, hogy Bajazid visszatérhessen."

"Bajazid szökést tervez a perzsa uralkodó palotájából, ám hamarosan kiderül, hogy ez öngyilkos vállalkozás.
Dephne megtudja, hogy fiát, Mehmed herceget a szultán parancsára Bulsába viszik. Biztos benne, hogy merénylet készül a fiú ellen.
Nurbanu nem érzi magát és a trónt továbbra sem biztonságban, ezért újabb tervet eszel ki.
Közben a sah megváltoztatja a feltételeket, ami felkorbácsolja a szultán haragját."

205/207         A választ írta: Pisti          2018-10-31 19:47:20 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.10.17. 22:15) vagyis a 297. részének, valamint a jövő heti (2018.10.24. 22:10) 298. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Bajazid elindul seregével fivére, Szelim ellen. Az uralkodó árulónak minősíti Bajazidot, és meghozza a halálos ítéletet.
Hamarosan kitör a háború a két herceg között.
Mihrimah rájön arra, hogy Rüsztem megszegte a szent fogadalmát, ezért úgy dönt, hogy elválik Rüsztemtől."

"Bajazid a sérüléséből gyorsan felépül, ám menekülniük kell Szelim közeledő serege miatt, és Ayas pasánál keresnek menedéket, majd átlépik a perzsa határt.
Mihrimah mindent elkövet, hogy mentse fivérét, ám a szultán hajthatatlan, és elrendeli az elfogatását, akár holtan is.
Az uralkodónak kiújul a betegsége."

204/207         A választ írta: Ibi          2018-10-16 21:21:10 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.10.03. 22:10) vagyis a 295. részének, valamint a jövő heti (2018.10.10. 22:15) 296. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"A szultánhoz eljut a hír, hogy Bajazid megtagadja a parancsot, és nem foglalja el a számára kijelölt szandzsákot, Amasyát, ráadásul sereget toboroz.
Mihrimah megérti, hogy egyedül ő segíthet Bajazidnak, aki körül szorul a hurok.
Fahriye megpróbál kijutni a börtönből, hogy beváltsa Hürremnek tett ígéretét."

"Rüsztemet kétségek gyötrik, miután Hürrem kérésére a Koránra esküdött meg. Megpróbálja kijátszani, hogy ne kelljen a lázadásra készülő Bajazid mellé állnia.
Közben Bajazid hatalmas sereget toborzott, aminek a híre eljut az uralkodóhoz.
Mihrimah titokban pénzzel támogatja a toborzást."

203/207         A választ írta: Life          2018-10-02 21:09:44 -kor    1   2   3   4   5   ... 42
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - válaszol - felel - kérdések - gyakori - válasz - válaszok - gyakran - ismétlés - felelet - leggyakoribb
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - felelet - ismétlés - gyakori - felel - válaszol - leggyakoribb - válasz - kérdések - gyakran - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Driver | Audio | Referenciák | Internet | DivX | Office | Router | Webáruház | USB | E-mail | E-mail | PPS Világ