2018 május 25. péntek, Orbán napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - felel - válaszok - ismétlés - válasz - gyakori - válaszol - felelet - leggyakoribb - gyakran - kérdések
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakran - válasz - leggyakoribb - felel - ismétlés - válaszok - kérdések - válaszol - gyakori - felelet
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 39


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán holnap este (2018.05.16. 22:50) vagyis a 275. részének, valamint a jövő heti (2018.05.23. 22:50) 276. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Hürrem nem akar fiai között választani, Mihrimah azonban követeli, hogy végre döntse el, melyik herceget támogatja a trónon.
Rüsztem pasa megpróbálja tőrbe csalni Ahmed pasát, és úgy intézi, hogy az uralkodó fültanúja legyen a beszélgetésüknek.
Nurbanu fél, hogy Bajazid kerül majd a trónra, és ezért Fatma szultána kegyeit keresi."

"Rüsztem eléri a célját, és újra bizalmat kap a szultántól.
Fatma szultána összeomlik, de addig nem akar távozni a palotából, amíg mindent vissza nem fizet.
Nurbanu érzi, hogy nincs biztonságban, Hürrem ugyanis ellenségének tekinti azokat, akik bármilyen szövetségre lépnek Fatma szultánával.
Szelim pártfogók nélkül marad a palotában, se anyja, se nővére nem támogatja már."

193/193         A választ írta: Andrea          2018-05-15 22:27:58 -kor

A sorozat holnap, azaz szerda este (2018.05.02. 22:55) látható soron következő, 273. része, valamint a jövő heti (2018.05.09. 22:55) 274. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján az alábbiak:

"Az uralkodó magához hívatja Rüsztemet, hogy ítéletet mondjon felette.
Bajazid megpróbálja a saját oldalára állítani a tízezres sereget, amely Musztafa hasonmását követi. Közben az uralkodó tudomására jut, hogy Bajazid nem végeztette ki a felkelőket.
Ahmed pasa megpróbálja elhitetni Szulejmánnal, hogy Bajazid pénzzel is támogatja az egyre nagyobb sereget."

"Rüsztem nyomozni kezd a felkelés ügyében, és egyre biztosabb benne, hogy Ahmed pasa és Szelim szövetkeztek egymással Bajaziddal szemben.
Hürrem nem tudja elhinni, hogy bármelyik fia is a testvére ellen fordulna. Szembesíti Szelimet, de titokban megfigyelteti.
Hürrem ellenségei feláldozzák Mahidevran jó hírét is, aki ezért elveszíti minden anyagi forrását."

192/193         A választ írta: Vizslancs          2018-05-01 19:08:43 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.04.18. 22:55) vagyis a 271. részének, valamint a jövő heti (2018.04.25. 22:45) 272. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Hürrem szultána időközben rájön, hogy ki áll a Bajazid elleni összeesküvés hátterében.
Ahmed pasa felajánlja segítségét Szelimnek, aki nem is sejti, milyen játékot játszanak vele.
Fatma szultána új tervet eszel ki Hürrem ellen, és ennek érdekében mindkét herceget kijátssza egymás ellen.
Huridzsihan szultána rátámad Nurbanura, amikor megtudja, hogy ő cserélte ki a levelet. Ráadásul Hürrem is megfenyegeti Nurbanut, amiért bajba sodorta Bajazidot."

"Szulejmán végre hazatér a hadjáratról.
Bajazid vonakodik elindulni, hogy leverje a felkelést, amit egy csaló vezet, aki Musztafának adja ki magát.
Szelim aggódik, hogy kiderül szövetsége Ahmed pasával, aki arra buzdítja, hogy pénzelje le a lázadókat, hogy Bajazid kudarcot valljon.
Mihrimah könyörög apjának, hogy kímélje meg Rüsztem életét."

191/193         A választ írta: Angelgirl          2018-04-17 21:31:27 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.04.04. 23:00) vagyis a 269. részének, valamint a jövő heti (2018.04.11. 23:00) 270. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Végre letelik a gyász ideje, és az uralkodó újra a nyilvánosság el lép.
Megérkezik a palotába Mahidevran és Mihrimissza, és a háború tovább folytatódik. Hürrem is felhagy a gyásszal, és kész szembenézni régi riválisával. Arra azonban nem számít,hogy Musztafa megözvegyült felesége mire készül.
Rüsztem védelem nélkül marad a saját palotájában, és senki nem teljesíti a parancsát."

"Ahmed pasa, az új fővezír kiutasítja Rüsztemet a palotából, aki úgy tűnik, elvesztette minden befolyását. Öccse segítségével és Bajazid testőreinek a kíséretében távozik, ám tudja, hogy nincs biztonságban.
Megérkezik a palotába Huridzsihan szultána, Bajazid és Hürrem legnagyobb megdöbbenésére.
Mahidevran megátkozza Hürremet, aki mindent elkövet, hogy két fia kibéküljön egymással."

190/193         A választ írta: Garabonc          2018-04-03 21:02:17 -kor

A Szulejmán holnap este (2018.03.21. 22:50) vagyis a 267. részének, valamint a jövő heti (2018.03.28. 22:55) 268. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"Dzsahángír állapota tovább romlik, és a morfium rabjává válik. Állandó képzelődései kétségbe ejtik az uralkodót. Szelim arra kéri apját, hogy engedje haza a hadjáratról a fiát, különben belehal a fájdalmaiba vagy a túl sok morfiumba.
Bajazid kimegy a lázongó tömeg közé, hogy megfékezze a feldühödött embereket, akik Rüsztem halálát követelik Musztafa miatt.
Hürrem azonnal útnak indul, amikor tudomására jut Dzsahángír állapota."

"Dzsahángír és Musztafa halála annyira megrázza az uralkodót, hogy elvonul vezekelni. Hürrem is összeomlik, és annyira elkeseredik, hogy nem akar tovább élni. Bajazid forrong a dühtől, és Szelimet vádolja testvérei haláláért. Az ellentét közöttük még jobban elmélyül.
Nurbanu mindent elkövet, hogy Szelimet felrázza, és megszerzi Bajazid titkos levelét, amit Huridzsihannak írt."

189/193         A választ írta: Hope_Smile          2018-03-20 21:15:17 -kor    1   2   3   4   5   ... 39
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - válaszol - felel - felelet - válasz - válaszok - gyakori - leggyakoribb - ismétlés - kérdések - gyakran
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakori - leggyakoribb - felelet - felel - ismétlés - válaszol - válaszok - válasz - gyakran - kérdések
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


ADSL | Transmitter | Kapcsolat | PPS Világ | MP3 | Audio | Sitemap | Router | USB | Online | Microsoft (MS) | Webáruház