2017 március 26. vasárnap, Emánuel, Larissza, Manuéla napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - ismétlés - leggyakoribb - felelet - felel - gyakran - válasz - válaszok - gyakori - kérdések - válaszol
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - ismétlés - válasz - válaszok - kérdések - válaszol - felelet - leggyakoribb - gyakran - gyakori - felel
Húsvéti nyuszis, apró sütemények, zserbó és foszlós-, fonott-, mazsolás kalács receptek valamint további finom krémes sütik húsvétra!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Filmek - sorozatok kategória

Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul?

Tudja valaki, hogy elérhető-e már a Szulejmán című filmsorozat összes része online; illetve jól emlékszem, hogy az első részt január 9.-én adta le az RTL klub? Hány részből áll az első évad és összesen hány évada van a sorozatnak és valóban ketté vágta az egyes epizódokat az RTL klub, így ami eredetileg 1 - 2 évig futott az náluk 2 - 4 évig fog majd tartani?
Hol tekinthető meg online a sorozat ismétlése; illetve az egyes részek, azaz a következő rész előzetese magyar felirattal vagy magyarul vagy akár a teljes film, valamint a bevezető rész?
Az új sorozat mennyire mutatja be kor- és valósághűen Szulejmán szultán életét? Valóban létezett Alexandra azaz Hürrem, aki kezdetben egy volt a császár ágyasai közül, majd kedvenc felesége lett? A valóságban is akkora volt Szulejmán birodalma, illetve valóban olyan lett volna anyja, felesége és gyermekei élete ahogyan azt a Szulejmán című film bemutatja? Valóban volt Szulejmán gyerekei között egy Musztafa nevű is, akit most a TV sorozatban látható? Hány gyermeke volt összesen Szulejmánnak és kik lettek azok közül utódai illetve örököse? Ibrahim pasa illetve nagyvezér sorozatbéli jellemzése mennyire felel meg a valóságnak és hozzá hasonlóan Lajos királyé? Valóban van olyan dzsámi illetve mecset, amit maga Szulejmán építetett volna, illetve a Tokapi palota, ahol eddig a török sorozat java játszódik valóban Szulejmán palotája lett volna?
Dióhéjban miről szól, mi a tartalma a Szulejmán című sorozatnak, mennyire körvonalazódik ki benne hitelesen uralkodása?
Mi lesz majd a Szulejmán című sorozat vége?
Van valamilyen olyan download oldal (pl. dtata.hu, indavideo, jutub, port.hu, Holdpont, IMDB), ahonnan lehetséges a sorozat betétdalának, és magának a hegedű zenének (tudja valaki, hogy mi a címe?) a letöltése?
Megjelenik majd a sorozat valamilyen bármilyen más formában is pl. DVD, könyv, más egyéb videók?
Ki a Szulejmán című sorozat női illetve férfi főszereplője és kik a további szereplők benne; szerepelnek majd magyar színészek is a sorozatban?
Kiknek és miért tetszik ez a sorozat; mi a véleményetek a sorozatról és annak elindításáról; mit írt eddig róla a kritika, mit mutat a nézettség?
Az RTL most nézd újra adásában elérhető-e bármilyen formában a tartalom?
Mikor kerül majd vetítésre a Szulejmán sorozat utolsó része és miről fog majd szólni?
Lesznek illetve vannak valamilyen játékok, amik a Szulejmán című sorozathoz köthetek?

A kérdést feltette: Joyhun              2013-03-12 21:48:12 -kor    1   2   3   4   5   ... 34


Válaszok a(z) Hány részes, illetve hány évadból áll a Szulejmán című filmsorozat; és honnan lehetséges ingyen a letöltése vagy lehetséges a megnézése online magyarul? kérdésre

A Szulejmán holnapi, azaz szerda esti (2017.03.22. 21:30) vagyis a 217. részének, továbbá a jövő heti (2017.03.29. 22:25) 218. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetői szerint az alábbiak:

"A Musztafa ellen elkövetett merénylet felbőszíti az uralkodót, és megfenyegeti Rüsztem pasát. Három napot ad neki arra, hogy kiderítse, ki ölte meg fia állapotos ágyasát.
Hürrem szultána aggódik, hogy Musztafa elfogta a merénylőt, vallomása ugyanis halálos fenyegetés számára.
Cecilia viselkedésével felhívja magára Hürrem figyelmét, aki megbízható ágyast keres Szelim mellé."

"Megérkezik a palotába Fatma szultána, ám nagy meglepetésre egy héttel korábban.
A szultán rémülten értesül arról, hogy Hürrem gyengélkedik, és közben rémálmok gyötrik, melyekben Musztafát látja véres nyíllal.
Rüsztem helyzete kezd meggyengülni, és most Hürrem sem tudja megfelelő módon támogatni.
Hatidzse lánya teljesen lenyűgözi Bajazid herceget."

166/166         A választ írta: TeaTime          2017-03-21 22:11:09 -kor

A ma este (2017.02.22. 21:30) látható Szulejmán című TV sorozat soron következő, 214. része, valamint a jövő heti (2017.03.01. 21:30) 215. részének, valamint az azt követő (2017.03.08. 21:30) 216. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője szerint a következőek.

"Dzsihangir a fogadalmára készül, ami aggodalommal tölti el Hürremet.
Musztafa mindent elkövet, hogy megmagyarázza apjának, miért érkezett a palotába egy seregnyi janicsárral.
Hürrem a fiai mellé új és megbízható ágyasokat keres abban a reményben, hogy ezzel megerősíti fiai biztonságát, és hatalmát továbbra is megtarthassa.
A hercegek versengenek Manisszáért, mert mindenki tudja, hogy a győztes egyben a trón várományosa is lesz."

"Hürrem nem nézi jó szemmel, hogy Musztafa és az uralkodó között újra békés a kapcsolat. Fiai, Bajazid és Szelim rivalizálása egyre több gondot okoz, Rüsztem mindent megtesz, hogy féken tartsa őket.
A hárembe került Cecilia képtelen beletörődni szolgaságába.
Szulejmán hosszas gondolkozás után kiválasztja a trónörököst."

"Rüsztem és Hürrem szultána elérkezettnek látják az időt arra, hogy támadást indítsanak Musztafa ellen, aki annyira népszerű, hogy már egy egész janicsár ezred támogatását élvezi.
Cecilia megpróbál Szelim herceg közelébe férkőzni a fürdőben.
Bajazid és Szelim között egyre nagyobb az ellenségeskedés, amióta a szultán megnevezte örökösét."

165/166         A választ írta: Tomi          2017-02-22 20:39:36 -kor

A ma este (2017.02.01. 21:25) látható Szulejmán című TV sorozat soron következő, 211. része, valamint a jövő heti (2017.02.08. 21:30) 212. részének, és a két hét múlva szerda este (2017.02.15. 21:30) látható 213. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője szerint az alábbiak.

"Rüsztem arra kéri feleségét, Mihrimah szultánát, hogy tartson ki a hárem élén, különben ellenségeik teljesen átveszik a hatalmat.
Hatidzse halála rendkívül megviseli az uralkodót, és szinte csak a gyász foglalkoztatja.
Bali bég ígéretet tesz Mihrimahnak, hogy tovább keresik Hürremet, ami felbőszíti Rüsztemet.
Mehmed reméli, hogy bátyja, Musztafa bízik benne, és nem haragszik rá a kinevezés miatt."

"Mihrimah vacsorára hívja Şah szultánát, és a dolgot úgy intézi, hogy minden emberét eltávolítsa a közelből.
Szulejmán elindul a hadjáratra, és a palotában újra megkezdődik a rivalizálás.
Mehmed ellen merénylet készül, melynek hátterében Mahidevran áll.
Musztafa nem is sejti, hogy anyja miben mesterkedik."

"Hürrem visszatérése a palotába alaposan megváltoztatja az erőviszonyokat.
Az uralkodó összehívja fiait, hogy kijelölje Mehmed helyére azt, akiben a legjobban megbízik.
Bajazid és Szelim elérték a férfi kort, és a lányok kedvencei.
Mahidevran aggódik a janicsárok miatt, akik Musztafa tiszteletére gyűltek össze, és egészen az uralkodói palotáig kísérték."

164/166         A választ írta: Toci          2017-02-01 20:10:50 -kor

A sorozat holnap, azaz szerda este (2017.01.18. 21:30) látható soron következő,209. része, valamint a jövő heti (2017.01.25. 21:25) 210. részének a tartalma a Holdpont.hu ismertetője alapján az alábbiak:

"Hürrem eltűnése miatt Bali bég kihallgatja az uralkodó családot, s ezúttal, a szultán külön kérésére, nem bánik kesztyűs kézzel senkivel. Közben Rüsztem pasa is nyomozásba kezd a saját embereivel és módszereivel. Ezúttal Şah szultána bizalmasa, Merdzsán aga is gyanúba keveredik, és biztos pozíciója meggyengül.
Mehmed meggondolja magát bátyjával kapcsolatban."

"Mehmednek hamarosan gyermeke születik.
Musztafa egyre keserűbbé válik, és eddigi pártfogói lassan elfordulnak tőle.
Szulejmán nem tud megbocsátani két húgának Hürrem eltűnése miatt, és teljesen kivonja magát az ország ügyeiből. Rüsztem pasa komolyan aggódik a helyzet miatt, és arra kéri feleségét, Mihrimah szultánát, hogy azonnal beszéljen az apjával, és rázza fel, különben hamarosan elveszítik minden hatalmukat, és Musztafa lesz az uralkodó."

163/166         A választ írta: Laci          2017-01-17 21:32:07 -kor

A szerda esténként látható Szulejmán című sorozat soron következő, azaz holnap este (2017.01.04. 21:10) látható 207. részének és az utána következő 208. részének (2017.01.11. 21:25) rövid ismertetője a következőek, amiknek forrása továbbra is a Holdpont.hu.

"Mahidevran segítséget kér Hatidzsétől és Şah szultánától, hogy fiának ne kelljen száműzetésbe mennie egy veszélyes szandzsákba.
Mehmedet is kellemetlenül érinti apja döntése, különösen azután, hogy megtudja, ő kapja meg Musztafa korábbi uradalmát. A palotában többen is Musztafa mögé állnak, különösen a díván.
Musztafa rájön, hogy Rüsztem csalta tőrbe azzal a követtel, akit a szultán korábban meghallgatás nélkül kidobott."

"Izabella királyné csalódottan távozik Szulejmán sátrából, annak ellenére, hogy fiát elismerik Szapolyai utódjaként és leendő trónörökösként.
Hürrem, aki fia miatt engedély nélkül hagyta el a palotát, nyomtalanul eltűnt. Musztafa azonnal katonákat küld a felkutatására, és biztos benne, hogy Hatidzse vagy Şah szultána áll a háttérben.
Az uralkodó megdöbbenve értesül felesége eltűnéséről, s haragja újra fellobban fiával szemben."

162/166         A választ írta: MarthaFrie          2017-01-03 22:24:26 -kor    1   2   3   4   5   ... 34
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - gyakori - válasz - kérdések - felelet - leggyakoribb - felel - gyakran - ismétlés - válaszol - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - kérdések - válaszok - válaszol - leggyakoribb - felelet - felel - ismétlés - válasz - gyakori - gyakran
Húsvéti nyuszis, apró sütemények, zserbó és foszlós-, fonott-, mazsolás kalács receptek valamint további finom krémes sütik húsvétra!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


ADSL | Office | DivX | Pendrive | MP3 | Audio | Modem | XP | Magunkról | Facebook Borítóképek | IT Szótár | Microsoft (MS)