2020 augusztus 10. hétfő, Lőrinc napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!

A Sütemény Receptek hirdetése. - ismétlés - gyakran - válasz - leggyakoribb - gyakori - válaszol - felelet - kérdések - válaszok - felel
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Egyéb kategória

Van Orbán Viktornak Facebook oldala; illetve azon van valamilyen videó Ráhel és Adrienn lányairól?

Van Orbán Viktornak hivatalos Facebook oldala, ahol a miniszterelnök reagálna pl. az Index cikkeire, a nyugdíj rendszerrel kapcsolatos kérdésekre, az egyes paródiák tartalmára, a Simicska ügyre, vagy az "Orbán takarodj" stílusú megnyilvánulásokra?
Az ezekre írt üzenet, válasz mind személyesen Orbán Viktor miniszterelnök posztja, vagy pedig a moderátorai írják azokat?

Van Orbán Viktor miniszterelnöknek a hivatalos Facebook oldala mellett "magán" lapja is, amiről kiderülne pl. hogy Ráhel vagy Adrienn a legkisebb lánya, hogy mikor van a születésnapja, és lennének róla új képek? Ha van ilyen "magán" lapja is Orbán Viktor miniszterelnöknek, akkor megtörtént már valaha is az összekapcsolása a hivatalos Facebook oldalával?

Van valamilyen rokonság Orbán Viktor miniszterelnök és Orbán Balázs között, akiről még gimnázium is lett elnevezve, vagy csak névrokonok?

Van valaki Orbán Viktor családjában, illetve rokonságában, aki az Ágnes, Zsolt, Betti, Zsuzsanna, Balázs, Zoltán, Béla, Veronika, Boglárka, Tibor, Csaba, Tünde, Csilla, Tamás, Christine, Szilárd, Dorottya, Sándor, Dénes, Sára, Dávid, Róza, Dániel, Rita, Erika, Péter, Erzsébet, Orsolya, Emese, Nicolas, Eszter, Nóra, Éva, Mónika, Ferenc, Melinda, Gáspár, Levente, Gábor, László, György, Kinga, Hajnalka, Krisztián, István, Kornélia, Ildikó, Katalin, Imre, Johanna, János, Júlia, József, vagy a Judit keresztnevet viseli és nekik van-e Facebook oldaluk?

A kérdést feltette: Kaszandra              2016-07-29 23:22:04 -kor     


Válaszok a(z) Van Orbán Viktornak Facebook oldala; illetve azon van valamilyen videó Ráhel és Adrienn lányairól? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakran - ismétlés - kérdések - felel - válasz - gyakori - válaszol - leggyakoribb - felelet - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Windows | Referenciák | Modem | E-mail | Router | Office | Transmitter | ADSL | WiFi | Google | IT Szótár | Webáruház