2020 szeptember. 28. hétfő, Vencel napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDI AKKOR IS INGYENES, AMIKOR HASZNÁLOD!

A Sütemény Receptek hirdetése. - leggyakoribb - válaszol - felelet - kérdések - gyakran - ismétlés - gyakori - válasz - felel - válaszok
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Utazás - turizmus kategória

Hol vannak ötletek egy húsvéti kirándulás megszervezéséhez, illetve akciók egy üdülés kapcsán?

Hol vannak akciós húsvéti üdülési lehetőségek a gyerekekkel együtt a húsvéti hosszú hétvége ideje alatt Magyarországon (Debrecen, Zalaegerszeg, Érd, Siófok, Győr, Nyíregyháza, Gyula)?

Milyenek az árak ezeknek a húsvéti akciók keretében; milyen olcsón lehet ilyenkor szálláshoz jutni; illetve meg lehet-e szállni akár féláron egy faházban és mennyire való ez a gyerekeknek?
Ezek az akciós húsvéti üdülések illetve szállások online is lefoglalhatóak?

Ha húsvét hétfőn pl. nem akarok otthon maradni a gyerekkel, akkor hol vannak ötletek egy ilyen húsvéti kirándulás megszervezéséhez, szervez-e valaki ilyen buszos kirándulást; illetve van-e valamilyen olyan jellegű film a Youtube-on vagy esetleg a Facebook-on amiből ötletet és kedvet meríthetnék egy húsvéti kiránduláshoz?

Van-e valamilyen külföldi üdülési lehetőség illetve utak (repülővel) a húsvéti ünnepek alatt; és fel lehet, illetve érdemes-e rá felvenni valamilyen OTP kölcsönt; milyen szabályzat vonatkozik ezekre a hitelekre illetve üdülésekre - utakra?

A Wikipédia ír arról valamit, hogy mi a húsvét eredeti jelentése; hogy milyen oldalakon vannak húsvéti idézetek, illetve olyan dalszöveg, valamint receptek, amik letölthetőek PDF formátumban; hogy mi az a nap háza; hogy mik az okai, hogy a húsvét mozgó ünnep; és a húsvéti idők elmúlta után mi a következő ünnepünk?

A kérdést feltette: Tucsokmano              2017-03-14 18:54:05 -kor     


Válaszok a(z) Hol vannak ötletek egy húsvéti kirándulás megszervezéséhez, illetve akciók egy üdülés kapcsán? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszok - válasz - gyakran - gyakori - kérdések - ismétlés - válaszol - felel - leggyakoribb - felelet
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


E-mail | E-mail | Transmitter | Gyakori Kérdések | IT Szótár | Sitemap | Audio | USB | WiFi | Bit | Főoldal | Referenciák