2018 december 12. szerda, Gabriella napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdések


A Keresztény Randi hirdetése. - ismétlés - válaszol - gyakran - válasz - kérdések - leggyakoribb - felelet - felel - válaszok - gyakori
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!
 
A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakran - válasz - kérdések - leggyakoribb - válaszok - válaszol - ismétlés - felelet - felel - gyakori
Mézeskalács, Bejgli, Habkarika, Einfache Plätzchen és számtalan karácsonyi süti és torta recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Hasznos infók kategória

Mi az anyák napja eredete?

Mi az anyák napja - ami talán az egyik legszebb ünnepünk - eredete - célja és jelentése, illetve annak pontos dátuma - időpontja, azaz hányadikán van és ennek van-e valamilyen különleges jelentősége?

A Facebook-on vannak értékes gondolatok, versek, idézetek, üzenetek, képek, üdvözletek, kreatív ötletek, történetek, smsek, szövegek; illetve a Citatum, a Port.hu vagy a Canadahun oldalak illetve a webalbumok, online újságok valamelyikén van-e olyan anyák napjára való további ötletek, mint pl. beszéd, zenés képeslap, forgatókönyv, üdvözlőlap, gyermekversek, színdarab - jelenet, köszöntő, játékok, képeslap; amik jó ötletekkel szolgálnak az anyák napja ünneplése terén?

Hol vannak olyan színezők, amik jó ajándékötletek lehetnek a kisebbeknek anyák napja alkalmából; illetve jó ajándék ötlet-e erre az alkalomra egy Ecard, egy közös filmnézés vagy a barkácsolás és ez utóbbihoz hol vannak valamilyen barkácsötletek?

A Youtube-on vannak anyák napjára való dalok, zenék, énekek, azaz gyerekdal, amit könnyen megtaníthatunk a gyerekeknek, és amiket anyák napja ünnepén elő is adhatnak; valamint lehetséges ezek esetében a letöltés pl. PPT formátumban?

Egy (Waldorf) bölcsődében - óvodában van valamilyen külön projekt témahét az ovisoknak és mennyire teljesen más az óvodai műsor?

Mennyire más az igehirdetés anyák napján a templomokban; van-e valamilyen külön, ilyen jellegű áldás, zsoltár?

Hol van olyan oldal, ami röviden ismertetné, hogy milyen legyen az anyák napi csokor; és különbözzön-e valamiben a nagymamáknak átadott csokor az Édesanyáétól?

A Wikipédia ír arról valamit, hogy Erdélyben, az USA-ban, Németországban, Szlovákiában, Olaszországban is ugyanúgy megünneplik-e az anyák napját, mint Magyarországon; és hol mennyire szokás ilyenkor a temető látogatás?

Wass Albert és Csanádi Imre közül ki írta a Legyen Többször Anyák Napja, Anyák Napja Felvirradt és az Anyák Napja Hajnalán Felkeltem Már Jó Korán című illetve kezdetű verseket?

A helyesírás szerint egybe vagy külön kell-e írni azt, hogy anyák napja, illetve kis- vagy nagy betűket kell használni ebben az esetben?

A kérdést feltette: Amrita78              2017-04-26 20:25:48 -kor     


Válaszok a(z) Mi az anyák napja eredete? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
Zene


A Keresztény Randi hirdetése. - felelet - gyakori - kérdések - gyakran - válaszol - leggyakoribb - felel - ismétlés - válasz - válaszok
A keresztény társkereső oldal. - Aki keres az itt biztosan Párra talál!

A Sütemény Receptek hirdetése. - ismétlés - gyakran - felelet - válasz - válaszok - kérdések - felel - válaszol - gyakori - leggyakoribb
Mézeskalács, Bejgli, Habkarika, Einfache Plätzchen és számtalan karácsonyi süti és torta recept egy helyen!


Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Pendrive | Szolgáltatásaink | E-mail | Router | Microsoft (MS) | Webáruház | ADSL | Windows | DivX | Gyakori Kérdések | Referenciák | IT