2020 szeptember. 28. hétfő, Vencel napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - felel - gyakori - felelet - gyakran - válasz - leggyakoribb - válaszol - kérdések - válaszok - ismétlés
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Hasznos infók kategória

Mi az anyák napja eredete?

Mi az anyák napja - ami talán az egyik legszebb ünnepünk - eredete - célja és jelentése, illetve annak pontos dátuma - időpontja, azaz hányadikán van és ennek van-e valamilyen különleges jelentősége?

A Facebook-on vannak értékes gondolatok, versek, idézetek, üzenetek, képek, üdvözletek, kreatív ötletek, történetek, smsek, szövegek; illetve a Citatum, a Port.hu vagy a Canadahun oldalak illetve a webalbumok, online újságok valamelyikén van-e olyan anyák napjára való további ötletek, mint pl. beszéd, zenés képeslap, forgatókönyv, üdvözlőlap, gyermekversek, színdarab - jelenet, köszöntő, játékok, képeslap; amik jó ötletekkel szolgálnak az anyák napja ünneplése terén?

Hol vannak olyan színezők, amik jó ajándékötletek lehetnek a kisebbeknek anyák napja alkalmából; illetve jó ajándék ötlet-e erre az alkalomra egy Ecard, egy közös filmnézés vagy a barkácsolás és ez utóbbihoz hol vannak valamilyen barkácsötletek?

A Youtube-on vannak anyák napjára való dalok, zenék, énekek, azaz gyerekdal, amit könnyen megtaníthatunk a gyerekeknek, és amiket anyák napja ünnepén elő is adhatnak; valamint lehetséges ezek esetében a letöltés pl. PPT formátumban?

Egy (Waldorf) bölcsődében - óvodában van valamilyen külön projekt témahét az ovisoknak és mennyire teljesen más az óvodai műsor?

Mennyire más az igehirdetés anyák napján a templomokban; van-e valamilyen külön, ilyen jellegű áldás, zsoltár?

Hol van olyan oldal, ami röviden ismertetné, hogy milyen legyen az anyák napi csokor; és különbözzön-e valamiben a nagymamáknak átadott csokor az Édesanyáétól?

A Wikipédia ír arról valamit, hogy Erdélyben, az USA-ban, Németországban, Szlovákiában, Olaszországban is ugyanúgy megünneplik-e az anyák napját, mint Magyarországon; és hol mennyire szokás ilyenkor a temető látogatás?

Wass Albert és Csanádi Imre közül ki írta a Legyen Többször Anyák Napja, Anyák Napja Felvirradt és az Anyák Napja Hajnalán Felkeltem Már Jó Korán című illetve kezdetű verseket?

A helyesírás szerint egybe vagy külön kell-e írni azt, hogy anyák napja, illetve kis- vagy nagy betűket kell használni ebben az esetben?

A kérdést feltette: Amrita78              2017-04-26 20:25:48 -kor     


Válaszok a(z) Mi az anyák napja eredete? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!

A Sütemény Receptek hirdetése. - leggyakoribb - kérdések - válasz - válaszol - válaszok - felel - gyakran - gyakori - ismétlés - felelet
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Főoldal | Gyakori Kérdések | Driver | Audio | Referenciák | Transmitter | Google | Internet | Kapcsolat | DivX | Webáruház | Online