2021 január 27. szerda, Angelika, Angyalka napja van

Felhasználónév:
Jelszó:
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakori - ismétlés - kérdések - válasz - gyakran - felelet - válaszok - felel - válaszol - leggyakoribb
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Ünnepek kategória

Megosztás

Mikor van Gáspár, Menyhért, Boldizsár névnap; van-e pl. November során is? Mi ezeknek a becézése és jelentése; hol van valamilyen köszöntő az ilyen nevű ismerőseim számára?

Hol van a Facebook-ra valamilyen köszöntő képeslap, üdvözlőlap, ünnepi képek (GIF-ben vagy PDF-ben) esetleg SMS a Gáspár, Menyhért vagy a Boldizsár nevű ismerőseim köszöntéséhez?
Melyik az a dalszöveg a Queen-től, ami valamilyen módon kapcsolódik a Gáspár, Menyhért vagy a Boldizsár névhez és elérhető-e online ez a zene illetve video a Youtube-on; lehetséges-e onnan a letöltése?
Mit ír arról a Wikipédia, hogy milyen Gáspár, Menyhért vagy a Boldizsár napi népi előrejelzés, jóslat, hiedelem, babona van; valamint, hogy mi neki az eredete?
Január mellett még február vagy december során is van olyan dátum - időpont amikor lehetséges a Gáspár, Menyhért és a Boldizsár nevek ünneplése? Elérhető-e valahol ezen ünnepek listája, hogy mikor van ezeknek a neveknek ideje?
Hol vannak Gáspár, Menyhért és Boldizsár napra olyan ötletek a gyerekeknek, amit otthon, házilag is olcsón el lehet készíteni? Van ezekhez valamilyen rajz pl. a Zsozirisz oldalon?

A kérdést feltette: KATIELOVE44              2020-12-10 20:50:19 -kor     


Válaszok a(z) Mikor van Gáspár, Menyhért, Boldizsár névnap; van-e pl. November során is? Mi ezeknek a becézése és jelentése; hol van valamilyen köszöntő az ilyen nevű ismerőseim számára? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY RANDI EGY OLYAN HELY, AHOL BOLDOG PÁRKAPCSOLATOK SZÜLETNEK!

A Sütemény Receptek hirdetése. - kérdések - felel - válaszok - gyakori - válasz - leggyakoribb - felelet - gyakran - ismétlés - válaszol
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Sitemap | Office | IT | XP | Router | Főoldal | Referenciák | Online | WiFi | Google | MP3 | E-mail