2020 augusztus 10. hétfő, Lőrinc napja van

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció
Állatok
Autó - motor
Bank - pénzügyek
Család
Egészség
Egyéb
Elektronika
Ezotéria - horoszkóp
Filmek - sorozatok
Filozófia - vallás
Fogyókúrák
Hasznos infók
Hobbi
Internet
Iskola - tanfolyamok
Játékok
Jogi kérdésekA KERESZTÉNY RANDIN RÁD TALÁL AZ IGAZI TÁRS ÉS A BOLDOGSÁG!

A Sütemény Receptek hirdetése. - gyakori - válasz - válaszok - gyakran - kérdések - ismétlés - felel - válaszol - felelet - leggyakoribb
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!

Főoldal / Gyakori Kérdések / Egyéb kategória

Május 1., 5., vagy 8. idén az anyák napja dátuma?

Idén mikor van, vagyis mi az anyák napja dátuma - időpontja, azaz május hanyadikán (1., 5., vagy 8.) van az anyák napja?

Európában (Szlovákiában, Németországban, Olaszországban) mindenhol első vasárnapján tartják az anyák napját, mint nálunk, Magyarországon, vagy van, ahol április utolsó vasárnapja az, illetve mindenhol a vasárnap az?

Milyen ajándék ötletek vannak anyák napjára, illetve a barkácsolás kedvelőinek milyen barkácsötletek vannak; mik azok az oldalak, webalbumok pl. Canadahun, a Youtube-on található videók, Csacska Angyal, Wikipédia, Facebook, Port.hu, Lap.hu amik segítséget nyújtanak az anyák napi ajándék készítés során? Van-e ezeken az oldalakon valamilyen cikk az anyák napjával kapcsolatosan?

Egy szép csokor virág mellett még jó ajándéknak számít-e anyák napjára egy CD, zenés képeslap, naptár, üdvözlőlap, üdvözlőkártya?

Szerintetek is az anyák napja a legszebb ünnepünk? Nálatok hogyan zajlik az anyák napja ünneplése? Otthon is van valamilyen műsor (beszéd, versek, dalok - énekek, üdvözletek, közös - családi - filmnézés, színdarab - jelenetek, közös játékok)? Van erre valamilyen forgatókönyv; pl. az édesanya vagy a nagymama köszöntése történik előbb?

A Citatum mellett melyik oldalakon vannak még ehhez a gyerekeknek anyák napi gondolatok, szövegek, gyermekversek, köszöntő, idézetek, akár németül is, illetve PPT formátumban; valamint zenék, gyerekdalok és honnan lehetséges az online zene letöltés? Ezek mellett hol van még valamilyen új anyák napi üzenet illetve smsek?

Csanádi Imre és Wass Albert mellett ki az a költő, akinek Csaba a keresztneve és írt anyák napi verseket? Mik tőlük a legszebb versek, és melyikük írta azt a verset, aminek ez a címe, illetve a részlete: Anyák napja felvirradt, Anyák napja ünnepén, Anyák napja hajnalán felkeltem már jó korán, Anyák napján úgy dobog a szívecském, Legyen többször Anyák napja, Anyák napján úgy repültem mint a madár; valamint az Orgona ága című dal mindig egy ének volt, vagy egy megzenésített vers?

Egy Waldorf bölcsödében - óvodában is van valamilyen Anyák napi műsor, illetve az ovisoknak van valamilyen Anyák napi óvodai projekt?

Mi a jelentése az Anyák napjának a reformátusok számára, van-e ekkor valamilyen ünnepi igehirdetés és zsoltár, illetve vannak-e olyan oldalak, amelyiken megváltozik a nyitólap Anyák napja alkalmából?

Anyák napján majd lesz olyan étterem, ami nyitva lesz majd, illetve olyan, ahol lesz majd valamilyen akció?

Mi az anyák napja helyesírása? Egybe írva Anyáknapja, vagy külön írva Anyák napja; és kis- vagy nagy A betűvel a helyes?

A kérdést feltette: paco71              2016-04-19 21:32:00 -kor     


Válaszok a(z) Május 1., 5., vagy 8. idén az anyák napja dátuma? kérdésre


     
Közlekedés
Kultúra - közösség
Online vásárlás
Otthon
Receptek
sport mozgás
Szabadidő
Számítástechnika
Szépség és divat
Szerelem - szex
Technológia
Természet
Tudományok
Utazás - turizmus
Ünnepek
Üzlet - karrier
Webáruházak
ZeneA KERESZTÉNY TÁRSKERESŐ OLDAL. - AKI KERES AZ ITT BIZTOSAN PÁRRA TALÁL!

A Sütemény Receptek hirdetése. - válaszok - válasz - felelet - ismétlés - felel - gyakori - kérdések - leggyakoribb - válaszol - gyakran
A túros süteményektől a Finom Szeletig...- több száz sütemény recept egy helyen!Kérdések listája az alábbi szempontok alapján:

Most olvasott kérdések    Legtöbbet olvasott kérdések    Legtöbb választ kapott kérdések    Megválaszolatlan kérdések    Most feltett kérdések


Gyakori Kérdések | E-mail | Audio | Internet | Szolgáltatásaink | WiFi | E-mail | Sitemap | IT | Referenciák | Weboldal Ajánlása | Google